H Άννα Βίσση μίλησε στο Hello της Κύπρου και απάντησε τι της λείπει από τη Κύπρο και αν θα επέστρεφε μόνιμα στο νησί

Η «δικιά» μας Άννα Βίσση, η Άννα της Λάρνακας, «η απόλυτη», μίλησε στο Hello Cyprus και ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα απάντησε και στην ερώτηση τι της λείπει από τη Κύπρο και αν θα επέστρεφε μόνιμα.

Τί σας λείπει από την Κύπρο όταν δεν είστε εδώ; Ποια είναι η αγαπημένη σας βόλτα στο νησί μας;
Από την Κύπρο μου λείπει, το να έβρισκα χρόνο και να ξαναέκανα διακοπές όπως όταν ήμουν πολύ μικρή, που πηγαίναμε με την οικογένειά μας, στο Τρόοδος, την Κακοπετριά, στις Πλάτρες, στα βουνά… Θυμάμαι, επειδή ήμουν κορίτσι παραλιακής πόλης όπως είναι η Λάρνακα, όταν ανεβαίναμε στο βουνό και άλλαζε ο αέρας με το οξυγόνο που αναπνέαμε, για μένα ήταν τέτοια η αλλαγή που ήταν σαν να βρισκόμουν σε ένα άλλο μέρος του κόσμου. Θυμάμαι ακόμα τα νερά που έτρεχαν από τους γκρεμούς, τα δάση, τα χιόνια που βιώναμε και ήταν για εμάς (για εμένα και τις αδερφές μου) τόσο εξωτικά. Πέρασα υπέροχες διακοπές και θα ήθελα να το ξανακάνω, τώρα πια, με τα δικά μου παιδιά και να τους προσφέρω αυτή την εμπειρία.

Θα ερχόσασταν ποτέ μόνιμα;
Δεν είμαι άνθρωπος που το μόνιμο μου ταιριάζει έτσι και αλλιώς, αλλά αν τα έφερνε έτσι η ζωή, γιατί όχι; Η Κύπρος είναι ένα πολύ όμορφο μέρος και μπορεί να προσφέρει ωραία ζωή σε όποιον διαλέξει να την ζήσει εκεί.

Ολόκληρη η συνέντευξη: https://cy.hellomagazine.com/celebrity-news/anna-vissi-i-apolyti-star-tis-ellinikis-mousikis-apoklistika-sto-hello-cyprus/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!