Ανδρέας Γερολέμου: «Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού μας υπενθυμίζει την μεγάλη ευθύνη μας απέναντι στα παιδιά»

To Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου, στη Λάρνακα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού εύχεται σε όλα τα παιδιά και ειδικά στους μαθητές του Ωδείου, να έχουν υγεία και ευτυχία και ελπίζει πως σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που διανύουμε θα συνειδητοποιήσουν όλοι την σημασία του να κρατάμε ζωντανά τα χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα.


«Το κάθε παιδί είναι μια θεϊκή μουσική, η πιο σπουδαία δημιουργία του Θεού και εμείς όλοι, ως ενήλικες, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στα παιδιά, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε τα δικαιώματα τους και πάνω από όλα το δικαίωμα τους στην παιδική ανεμελιά και ευτυχία. Θα σας πω ότι μέσα από τη μουσική τα παιδιά απελευθερώνουν την δημιουργία και το ταλέντο τους, αλλά επίσης έχω δει παιδιά που έρχονται στο Ωδείο μας να βρίσκουν χαρά μέσα από τη μουσική. Είναι ωφέλιμο να αναφέρω ότι η μουσική σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, μπορεί να επηρεάσει την παιδική ανάπτυξη, να βελτιώσει τις κοινωνικές δεξιότητες και να ωφελήσει ψυχικά τα παιδιά κάθε ηλικίας. Τέλος, να πω ότι αυτή τη μέρα, την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, εγώ νιώθω πως δεν έχω μόνο δύο παιδιά με την σύζυγο μου, νιώθω πως έχουμε πολλά παιδιά, όλα τα παιδιά του Ωδείου μας, αυτά που είναι σήμερα μαζί μας, αλλά και όσα πέρασαν από το Ωδείο μας και έφυγαν, συνέχισαν τις σπουδές του κτλ. Πιστεύω ότι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού μας υπενθυμίζει την μεγάλη ευθύνη που έχουμε ως ενήλικες απέναντι στα παιδιά», δήλωσε στο SkalaTimes ο γνωστός μουσικός και Διευθυντής του Ωδείου, Ανδρέας Γερολέμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!