Επιστροφή στο στούντιο για τη ζωγράφο Μαρία Θεοδοσίου

Eπιστροφή στο στούντιο για την ζωγράφο Μαρία Θεοδοσίου η οποία δήλωσε στο SkalaTimes: «δεν έπαψα να δουλεύω ούτε εν καιρώ καραντίνας, εργαζόμουν απ’ το σπίτι. Όμως από την περασμένη Δευτέρα που είχαμε την πρώτη φάση άρσης μέτρων επέστρεψα στο στούντιο μου, εδώ στο κέντρο της Λάρνακας. Το να εργάζομαι στο χώρο μου, στο στούντιο μου, σίγουρα μου δίνει περισσότερη άνεση και ελευθερία. Αυτό το διάστημα εργάζομαι πάνω σε κάποιες παραγγελίες για προσωπογραφίες. Έχω ιδιαίτερη αγάπη στη δημιουργία προσωπογραφιών, νιώθω σαν να μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω το πρόσωπο που δημιουργώ πάνω στο καμβά και κάθε φορά που φτάνω στο τέλος του έργου η αίσθηση που νιώθω είναι μοναδική. Επιπλέον αυτό το διάστημα εργάζομαι για τη πρώτη μου ατομική έκθεση που θα γίνει μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας, μέσα στο 2020».

Η Μαρία ξεκίνησε μαθήματα ζωγραφικής σε ηλικία μόλις 5 ετών! Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φλώρινα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, επέστρεψε στη Κύπρο μετά τις σπουδές της το 2016.
Δηλώνει πως αγαπημένος της καλλιτέχνης είναι ο Φράνσις Μπέικον (Francis Bacon, 28 Οκτωβρίου 1909 – 28 Απριλίου 1992) ο οποίος ήταν Βρετανός ζωγράφος φιγούρων ιρλανδικής καταγωγής, γνωστός για το τολμηρό, γκροτέσκο, συναισθηματικά φορτισμένο και ωμό ύφος ζωγραφικής. Ο Μπέικον είναι γνωστότερος για τις απεικονίσεις με θέμα τους πάπες, τη σταύρωση και τα πορτραίτα στενών του φίλων.

Το στούντιο της Μαρίας Θεοδοσίου μπορείτε να το βρείτε στη στοά Νικολαϊδη, στο κέντρο της Λάρνακας.
Περισσότερα στη σελίδα της ζωγράφου στο Facebook: https://www.facebook.com/Maria.Theodosiou.ArtStudio/






Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!