Φωτογραφία από ένα γάμο που έγινε στο San Francisco δείχνει πως είναι να παντρεύεται κανείς εν καιρώ πανδημίας

H Emily και ο Parris Khachi παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στην Εκκλησία του Αγίου Ιγνατίου (St. Ignatius Church) στο San Francisco και οι φωτογραφίες του γάμου τους, από το φωτογράφο Vicen Forns, πολύ γρήγορα έγιναν viral.

Μέσα από το γάμο του Parris Khachi και της Emily και μέσα από τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου, μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο σουρεαλιστικό μπορεί να είναι το να παντρεύεται κανείς εν καιρώ lockdown και καραντίνας….
Συγκεκριμένα : Τα καθίσματα της εκκλησίας ήταν άδεια από καλεσμένους, αλλά είχαν πάνω την φωτογραφία του κάθε καλεσμένου!

“Κανείς από εμάς δεν ήθελε να αναβάλει επ ‘αόριστον τον γάμο, καθώς είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε τα πράγματα θα γίνουν κανονικά και πάλι”, δήλωσε το ζευγάρι στο ABC7News.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!