Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας….

Mε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα THE SUN αναφέρεται στη σειρά του Netflix με τίτλο «My Secret Terrius» που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια και στο δέκατο επεισόδιο γίνεται αναφορά στον ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

«Η σκηνή αυτή όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή καθώς οι σοκαρισμένοι θαυμαστές της σειράς υποστηρίζουν ότι η σειρά προέβλεψε την πανδημία του κορωνοϊου πριν από δύο χρόνια»

Η σειρά (Βόρεια Κορέα 2018) προβαλλόταν στο τηλεοπτικό κανάλι MBC και μετά την απόκτησε το NETFLIX (και από εκεί μπορείτε να τη παρακολούθησετε).

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας, της Go Ae-rin, η οποία χάνει το σύζυγο της και στη συνέχεια ανακαλύπτει πως ήταν μέρος μιας τεράστιας συνωμοσίας.

Οι θεατές που είδαν την σειρά την συνδέουν με την πανδημία που βιώνει σήμερα όλος ο πλανήτης λόγω του δέκατου επεισοδίου όπου αναφέρεται στο κορωνοϊο.
Συγκεκριμένα σε  μια σκηνή περιγράφεται πώς ένας κορωναϊός έχει μεταλλαχθεί από τρομοκράτες για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, αφήνοντας τους γιατρούς να απελπιστούν και να μην μπορούν να βρουν μια θεραπεία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κορωναϊών, μεταξύ των οποίων ένας που οδήγησε στο ξέσπασμα του MERS το 2015 και το πιο πρόσφατο, το οποίο προκαλεί τη νόσο Covid-19.

To ρεπορτάζ της εφημερίδας The SUN: https://www.thesun.co.uk/tech/11271625/my-secret-terrius-coronavirus-scene/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!