Ειδικά μέτρα για κορωνοϊό για τις Σχολικές Εφορείες και στη Λάρνακα

Συγκεκριμένα επιπρόσθετα μέτρα αποφάσισε η Γραμματεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών (ΠΣΕΣΕ) σε σχέση με το θέμα του κορωνοϊού, τα οποία θα πρέπει να εφαρμοστούν καθολικά, ως κοινή πολιτική, από όλες τις Σχολικές Εφορείες.  

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΣΕΣΕ, Ντίνου Έλληνα, οι καθαρίστριες και οι Σχολικοί Βοηθοί Νηπιαγωγείων θα εργαστούν κανονικά όλες τις ημέρες για καθαρισμό και απολύμανση των σχολικών χώρων με ιδιαίτερη έμφαση σε καρέκλες, θρανία και χώρους υγιεινής.

To SkalaTimes επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας κ. Φλώρο Νικολάου για να επιβεβαιώσει ότι αυτό ισχύει και για τη Λάρνακα, ο οποίος μας είπε: «Φυσικά και αυτό ισχύει και για τη Λάρνακα και παντού σε όλο το νησί! Είναι οδηγίες του Υπουργού τις οποίες ακολουθούμε για να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε σχετικά με το θέμα του κορωνοϊου.
Οι καθαρίστριες και οι Σχολικοί Βοηθοί Νηπιαγωγείων θα εργαστούν κανονικά όλες τις ημέρες για καθαρισμό και απολύμανση των σχολικών χώρων, αντιλαμβάνεστε είναι ανάγκη να γίνει ότι καλύτερο για τα παιδιά μας και για όλους μας, για κάθε πολίτη».



Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!