Δίπλα στο Γυναικείο Προσωπικό του Δήμου Λάρνακας ο Δήμαρχος

O Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας συνάντησε  σήμερα στο Γραφείο του, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Γυναικείο  Προσωπικό του Δήμου Λάρνακας.

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι για τον Δήμο Λάρνακας κάτι πιο σημαντικό από τα εθιμοτυπικά. Η  Γυναίκα σύζυγος, μάνα, κόρη, γιαγιά, εγγονη, η Γυναίκα εργαζόμενη, επιχειρηματίας, η Γυναίκα που αγωνίζεται κάθε μέρα, που βιώνει τις αδικίες, τις ανισότητες μισθολογικά, εργασιακά, προσωπικά, στα μικρά και στα μεγάλα.

Ο Δήμος Λάρνακας, θέλοντας να ξεφύγει από τα στερεότυπα, συμβολικά, αναγνωρίζοντας τον πολύπλευρο ρόλο των εργαζομένων του, παραχώρησε σε όλες τις εργαζόμενες του Δήμου Λάρνακας, μια ώρα από τον προβλεπόμενο εργασιακό χρόνο. Επίσης, πρόσφερε στην κάθε μια, ένα φυλακτό από την Europa Donna, με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!