Creative Arts Department στο Excellence Institute !

Συνεχίζονται για ακόμη μια ακαδημαϊκή χρονιά στο Excellence Institute οι δημιουργικές δραστηριότητες και τέχνες για παιδιά με αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τμήματα.  Με τον πρωτοποριακό του τρόπο και με στόχο την υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό, το Excellence Institute συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στην πόλη και επαρχία Λάρνακας (Λάρνακα και Κίτι).  Τα μαθήματα αποτείνονται σε παιδιά από 3,5 ετών και άνω. 

Σε ένα όμορφο περιβάλλον και με μια φιλοσοφία που επιδιώκει να φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στον πολιτισμό και να τους δίνει την δυνατότητα να ξεφεύγουν από τα όποια αρνητικά της εποχής (όπως πχ πολλές ώρες στα ηλεκτρονικά), με έμπειρους δασκάλους, το Excellence Institute συνεχίζει να προσφέρει στην παιδεία του τόπου μας, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και δραστηριότητες που έχουν ως γνώμονα την σωστή καλλιέργεια των παιδιών.

Οι ειδικοί επιμένουν πως : “αν καταφέρουμε να μυήσουμε τα παιδιά στην τέχνη από μικρή ηλικία, τα οφέλη που θ’ αποκομίσουν είναι πολλά και σημαντικά! Αναπτύσσουν την δημιουργικότητα τους, τα βοηθά να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, μαθαίνουν τον εαυτό τους, αποκτούν πειθαρχία και πολλά άλλα”. 

Το Creative Arts Department του Excellence Institute ετοίμασε ένα ειδικό πρόγραμμα για δημιουργία και τέχνες, το οποίο υπόσχεται να κάνει πλουσιότερο τον εσωτερικό κόσμο των παιδιών και συνάμα να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους γύρω από τον πολιτισμό και την κουλτούρα. Με ειδικά αφιερώματα σε διαφορετικές πτυχές του πολιτισμού, αλλά και με συνεργασίες – έκπληξη με γνωστά εκπαιδευτικά κέντρα του Λονδίνου.

Γιατί η παιδεία και ο πολιτισμός είναι από τα σημαντικότερα εφόδια που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας! 

Για περισσότερες πληροφορίες: 97788600

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!