Αντίο στον “ιστορικό” ραδιοσταθμό της Λάρνακας….

Oι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγο καιρό, έγιναν γεγονός. Το ιστορικό ραδιόφωνο της πόλης μας, ο ραδιοφωνικός σταθμός που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη Λάρνακα, το RADIO 99FM που όλοι αγαπήσαμε, σίγησε!

Ο ραδιοσταθμός με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που σύνδεσαν το όνομα τους με τη Λάρνακα και την καλή μουσική, με την αυθεντική κουβέντα και επαφή με τον κόσμο.

Το

SkalaTimes θα επανέλθει με ένα μεγάλο αφιέρωμα για το Radio 99FM.

Για τώρα, πιο κάτω τα δύο συγκινητικά ποστ του ανθρώπου που για 30 χρόνια ξυπνούσε τη Λάρνακα με το κέφι του, την αυθεντικότητα του, τις μουσικές του γνώσεις και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και τη Λάρνακα.
Τα δύο συγκινητικά ποστ του Γιάννη Διανέλλου:

Και ξημερώνουν αυτές οι μέρες που είναι οι τελευταίες μέρες εκπομπής ενος Ραδιοφώνου που συνδέθηκε, όσο λίγα πράγματα με την αγαπημένη μου πόλη την Λάρνακα… Τέλος εποχής για τον αγαπημένο μου σταθμό… το ραδιοφωνικό μου Σπίτι τα τελευταία 30 ακριβώς χρόνια. Όπως βρέθηκα στις πρώτες ώρες λειτουργίας του πίσω από αυτό το μικρόφωνο έτσι και τώρα βρίσκομαι πίσω από αυτο το μικρόφωνο στις τελευταίες του ώρες…
Ξέρετε είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα άνθρωπο σαν εμένα να βλέπει τα τελευταία χρόνια το αγαπημενο του Ραδιόφωνο να περνά τόσες δυσκολίες και προβλήματα… αλλά να μην τα βάζει κάτω. Τα σημάδια φθοράς πιο έντονα σε μας μέσα στο Ράδιο 99 FM αλλά και σε σας τους ακροατές. που μας αγκαλιάσατε τόσο εδώ και 30 χρόνια. Για σας έγινε άλλοστε και η ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό το σήμα αλλά σας ζητώ συγνώμη που δεν τα καταφέραμε… Απολογούμαι.
Αύριο η τελευταία μέρα εκπομπής του Ράδιο 99FM τουλάχιστον όπως το ξέρατε. Χίλια ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια συμπαράστασης, συμμετοχής, και άψογης συμπεριφοράς όπως συνηθίζω να λέω στην εκπομπή μου.
Φορτισμένος συναισθηματικά είναι δύσκολο τώρα να γράψω όσα θέλω να πώ για αυτό το τεράστιο κομμάτι της ζωής μου που ακούει στο όνομα Ράδιο99FM. Περάσαμε μαζί τόσα πολλά που χρειάζομαι προσπάθεια να τα θυμηθώ… Επιφυλάσσομαι όμως.
Σας ευχαριστώ για όλα… και ζητώ και πάλι συγνώμη.
Τέλος Εποχής… Και φυσικά κάθε ΤΕΛΟΣ είναι μια αρχή”

Ξέρετε είναι δύσκολο να γράψεις για 30 χρόνια ζωής και εμπειρίας μοναδικής στο Ραδιόφωνο… Άλλο να φεύγεις από ένα ραδιόφωνο μετά από τόσα χρόνια και άλλο να φεύγεις μαζί του. Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα. Και τόσο δύσκολο να σας το μεταφέρω με λίγα λόγια.
Το μόνο που μπορώ να πώ τώρα είναι και πάλι συγνώμη σε όλους εσάς που μεγαλώσατε μαζί μας. Τους ακροατές. Τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει ένας μουσικός παραγωγός ένας εκφωνητής, ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου – που πάντα θα είμαι. Συγνώμη στη Λάρνακα μου που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το σήμα κατατεθέν ζωντανό όπως το ξέρατε. Απολογούμαι και πάλι.
Ότι και να πω είναι λίγα… για μένα προσωπικά το Ράδιο 99ΦΜ είναι το σπίτι μου. Και μέσα από αυτό όλος ο κόσμος, εσείς δηλαδή η οικογένεια μου. Μέσα από τον σταθμό αυτο κτίστηκαν φιλίες, έρωτες, αγάπες μοναδικές. Συντροφέψαμε κόσμο τον στηρίξαμε τον κάναμε να χομογελάσει. Αγάπη και υπέροχες αναμνήσεις να θυμόμαστε…
Δεν θα σας κουράσω άλλο. Ελπίζω μονο σε όλο αυτό το ταξίδι να περάσατε καλά μαζί μας. Γιατί χωρίς εσάς δεν υπάρχει κανένανα Ραδιόφωνο και κανένας μουσικός παραγωγός ή εκφωνητής.Ολα στη ζωή είναι ένας κύκλος. Κάθε Τέλος είναι απλά μια νέα αρχή. Να το θυμάστε.
Ακούς Διανέλλο πρωϊ ξημέρωμα… Μπράβο όρεξη!
Καλημερούθκειαααα μας τζαι Αγάπες Πολλές…”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!