Νέα έργα και ανάπτυξη στη πόλη της Λάρνακας από την Εταιρεία Africanos Property Developers

Με γνώμονα την ανάπτυξη της πόλης της Λάρνακας η Africanos Property Developers  έρχεται να παρουσιάσει στο κοινό ένα από τα νέα της έργα για το έτος 2020-2021 το έργο Prime Corner Residences.

Η Εταιρεία με σταθερά βήματα αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο στην περιοχή της Λάρνακας, αυτή την φορά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων με σκοπό να καλύψει το μερίδιο του κοινού που ψάχνει κάτι κοντά στις υπηρεσίες της πόλης αλλά ταυτόχρονα με την ησυχία που προσφέρει η τοποθεσία του νέου έργου.

Ο σχεδιασμός του έργου Prime Corner Residences θα γίνει και αυτή την φορά με βάση τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Ο σχεδιασμός του προχωρά με γοργούς ρυθμούς από την ομάδα συνεργατών της Africanos Developers και γίνονται μελέτες από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές για την δημιουργία πολυτελών, αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικών διαμερισμάτων.

Η Εταιρεία διαθέτει άλλα δώδεκα (12) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, έξι (6) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2019 ενώ τα άλλα έξι αφορούν τις χρονιές 2020-2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, ή στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της εταιρείας στο www.africanosproperties.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!