Kahuna Surfhouse. Το ξέρετε;

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια
SkalaTimes

Δεν ξέρω γιατί γίνεται “χαμός” όταν έρθει ο τάδε ΄Ελληνας λαϊκός τραγουδιστής (ή ποπ whatever) στη πόλη μας, αλλά όταν συμβαίνουν καταστάσεις που αξίζουν της προσοχής και της προβολής δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία.
Έχω δε την εντύπωση πως θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να ξεκινήσουμε να αξιολογούμε σωστά, (βεβαίως βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και να ρίχνουμε τα μάτια και το ενδιαφέρον μας εκεί που αξίζει.
Έχω την εντύπωση ότι προς το παρόν θα αφηνόμαστε στα ρηχά και θα αφήνουμε τα βαθιά στους λίγους, “συνήθεις ύποπτους”, που λέει κι ένας φίλος.

Στη επαρχία Λάρνακας, που λέτε, θα γίνουν οι αγώνες King of Kite 2019 στους οποίους θα συμμετάσχει ο ολυμπιονίκης Adeuri Corniel. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στις 13-14 Ιουλίου 2019 στην Παραλία Αετοσανίδων στους Σοφτάδες στο Κίτι*.

Αυτή λοιπόν η παραλία, τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον παράδεισο των αθλητών του kitesurfing αλλά και αρκετών θεατών που πηγαίνουν εκεί για να απολαύσουν υπερθέαμα.
Άθλημα του
kitesurfing, μπαράκι, μουσική, κύματα, γαλάζιο της θάλασσας, ντόπιοι και ξένοι μαζί, θέαμα στη θάλασσα και διασκέδαση στην παραλία, όλα αυτά μαζί είναι ένας συνδυασμός που γοητεύει κάθε χρόνο εκατοντάδες τουρίστες και αθλητές, ενώ εκατοντάδες Κύπριοι (και μάλιστα κάτοικοι της επαρχίας Λάρνακας)δεν έχουν ιδέα γι αυτή την παραλία.

Πριν δύο χρόνια στο μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού kitesurfers στην Κύπρο στη γνωστή αυτή παραλία  στους Σοφτάδες στη Λάρνακα, guest star ήταν ο θρυλικός Aaron Hadlow, ενώ πέρσι ήταν η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Bruna Kajiya και φέτος ο Ολυμπιονίκης Adeuri Corniel.
Με συμμετοχές από την Κύπρο και το εξωτερικό η παραλία αυτή και το Kahuna Surfhouse, θεωρούνται το ιδανικότερο μέρος για kitesurfing.

Είναι τουλάχιστο ντροπή, τοπικά ΜΜΕ όπως είμαστε εμείς, να μην ασχολούμαστε (όσο πιο συχνά γίνεται) με το Kahuna Surfhouse, με ανθρώπους που έχουν κάνει το πάθος και αγάπη τους δουλειά τους, που καταφέρνουν να φέρνουν κόσμο από το εξωτερικό και να διοργανώνουν όμορφους αγώνες με υπερθέαμα.
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη χθες όλοι οι δημοσιογράφοι (όσοι τουλάχιστον ασχολούμαστε με τη Λάρνακα) έπρεπε να ήμασταν εκεί!

Στην πόλη και επαρχία Λάρνακας γίνονται όμορφα πράγματα και αξιέπαινες προσπάθειες και όσοι λέμε ότι αγαπάμε την πόλη μας οφείλουμε, αν μη τι άλλο, να τα στηρίζουμε με τον Α ή Β τρόπο.

*Περισσότερα για τους φετινούς αγώνες: https://www.skalatimes.com/2019/07/11/%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-king-of-kite-2019-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf/

Kahuna Surfhouse FB Page: https://www.facebook.com/Kahuna.kitesurfing.cyprus/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!