Με μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική συναυλία γιορτάστηκαν τα 30χρονα του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας

SkalaTimes

Σε ένα κατάμεστο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκε ψες η μουσικοχορευτική συναυλία “Ένα ταξίδι η μουσική μας….από τη Σμύρνη μέχρι το νησί μας” για να γιορταστούν τα 30 χρόνια “ζωής” του Φωνητικού Συνόλου, της Χορωδίας, του Δήμου Λάρνακας. Την εκδήλωση τίμησα με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι κομμάτων και εκατοντάδες κόσμου.

Η πραγματικά εξαιρετική παρουσία του Φωνητικού Συνόλου, η επιλογή των τραγουδιών, οι μοναδικές εντυπωσιακές χορογραφίες, τα σκηνικά αλλά και οι καταπληκτικές φωνές των τραγουδιστών κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, σε μια συναυλία που μας υπενθύμισε τον σημαντικό πολιτιστικό ρόλο της χορωδίας του Δήμου Λάρνακας.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Βασιλική Χατζηαδάμου, η οποία ερμήνευσε και κάποια τραγούδια με την μοναδική φωνή της.
Οι χορογραφίες και η κινησιολογία που κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό ήταν της γνωστής χορογράφου της πόλης μας  και ιδιοκτήτριας της σχολής 
Mambo, Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίτα.
Βοηθός χορογράφου: Άντρια Χρίστου.
Τα κείμενα ήταν γραμμένα από την εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ποιήτρια, Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου.
Η μουσική επιμέλεια, η ιδέα του θέματος, καθώς και η Διεύθυνση Παραγωγής, ήταν του Μαέστρου της  χορωδίας, του καταξιωμένου μουσικού της πόλης μας Ανδρέα Γερολέμου.

Στην παράσταση συμμετείχε και η Παραδοσιακή Ορχήστρα “Ησίοδος”.
Ενορχηστρώσεις τραγουδιών και επιμέλεια ορχήστρας: Ευθύμιος Παπαδόπουλος.
Κατασκευή Σκηνικών: Ανδρέας Ανδρέου
Γραφικά-Επιμέλεια Αφίσας: Πάμπος Σάββα (
WIZ_IDEAS)
Φωτισμοί: V.H Malian
Ήχος: Digiworld Ltd


Τραγούδησαν:
Βασιλική Χατζηαδάμου
Ευθύμιος Παπαδόπουλος
Νάσια Τραχωνίτου
Στάλω Παπαδοπούλου
Κυριάκος Σιάλαρος
Ιωσήφ Κίρλαππος

Έπαιξαν:
Ευθύμιος Παπαδόπουλος (λαούτο)
Νάσια Τραχωνίτου (φλαούτο-πίκολο)
Ελεάνα Ανδρέου (κοντραμπάσο)
Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι)
Χαράλαμπος Τσόκκος (βιολί)
Σοφία Πούρτζη (πιάνο)
Μαρία Κραμβή (κρουστά, μεταλλόφωνο, νταούλι).

Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι χορευτές από την επαγγελματική ομάδα χορού της σχολής Mambo:
Ανδρέας Αλεξάνδρου, Χριστίνα Ανδρέου, Βικτώρια Ελευθεριάδου, Μαρίλια Καλογήρου, Μαρκέλα Καλογήρου, Κωνσταντίνος Καραπίττας, Ελεάνα Κατσαντώνη, Έρικα Λιουκμάνοβα, Γιάννης Λυριστής, Ελεάνα Λυριστή, Τώνια Μαυροψή, Παυλίνα Μιχαήλ, Ορφέας Ορφέου, Αφροδίτη Παρπόττα, Στυλιάνα Παφίτη, Στέφανη Στεφάνου, Ιάκωβος Φιλίππου, Λουίζα Φιλίππου, Εβελίνα Χαραλάμπους, Στέφανη Χαραλάμπους.
Συμμετείχαν επίσης χορευτές από το χορευτικό όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου, η ζωγράφος Βιολέττα Ελευθεριάδου και 40 παιδιά από τη σχολή χορού Mambo.

——————————————–

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το εξαιρετικό και μαγευτικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Μαέστρο της χορωδίας, Ανδρέα Γερολέμου, που είχε την όλη ιδέα του θέματος της ψεσινής μουσικοχορευτικής συναυλίας. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!