Εκδήλωση με Τένια Μακρή από Δήμο Λάρνακας

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων, ομιλία με θέμα τις σχέσεις στην οικογένεια και την αρμονική συμβίωση του ζευγαριού.

Κύρια ομιλητής ήταν η διακεκριμένη Ψυχολόγο και Οικογενειακή Σύμβουλο κ. Τένια Μακρή. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η δημοσιογράφος Αθηνά Βιολάρη και ο ηθοποιό και τραγουδιστή κ. Παναγιώτης Πετράκης οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ανάγνωσαν αποσπάσματα από το βιβλίο της κ. Μακρή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λάρνακας Ευανθία Σάββα και Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο γνωστός εκπαιδευτικός ψυχολόγος της Λάρνακας Ανδρέας Δημητρίου και άλλοι.

Μετά το τέλος της διάλεξης ακολούθησε συζήτηση και δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να θέσουν τις ερωτήσεις τους, καθώς και να αγοράσουν βιβλία της κ. Μακρή η οποία στο τέλος τα υπόγραψε. 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Άντρη Ανδρέου μεταξύ άλλων, ανάφερε «…Με αυτό τον τρόπο η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας, σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλει καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζει έμπρακτα και συμπαραστέκεται στα προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στη πόλη μας». 

Η εκδήλωση αυτή εμπίπτει μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος ήταν ελεύθερη. 

Χορηγός φιλοξενίας Lebay Beach Hotel

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!