Nέο έργο στο παραλιακό μέτωπο του Μακένζι από την εταιρεία Africanos Property Developers

Η εταιρεία Africanos Property Developers, η εταιρεία που βοηθάει στην ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, με σημαντικά και όμορφα έργα, ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου έργου στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής του Μακένζι με το όνομα “MACKENZY BEACH RESIDENCESγια το έτος 2020-2021. 

Μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου Mackenzy Hill Residences και αφού έχουν πωληθεί επιτυχώς όλα τα διαμερίσματα στα υπο ανέγερση έργα Mackenzy Breeze Residences και Mackenzy Heights Residences η Εταιρεία συνεχίζει με σταθερά βήματα και αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Λάρνακας με την αγορά ενός νέου -τέταρτου στην σειρά- τεμαχίου για την ανέγερση του νέου της έργου.

Ο σχεδιασμός του νέου έργου Mackenzy Beach Residences προχωρά με γοργούς ρυθμούς από την ομάδα της Africanos Developers και γίνονται μελέτες από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

Η Εταιρεία διαθέτει άλλα δώδεκα (12) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, έξι (6) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2019 ενώ τα άλλα έξι αφορούν τις χρονιές 2020-2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, ή στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!