To δημόσιο ευχαριστώ του Jason Donovan στον συνδημότη μας μουσικό Στέλιο Καλησπερίδη

Ο Jason Donovan δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο καλλιτέχνης που την δεκαετία του ’80 βρισκόταν στη Λίστα με τους πιο διάσημους τραγουδιστές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής των «Neighbours»,ο πρώην αγαπημένος της Kylie Minoque,  κυκλοφορούσε την μια επιτυχία μετά την άλλη και έκανε τα κορίτσια να παραληρούν με τα ξανθιά του μαλλιά και τις επιτυχίες του που όλοι τραγουδούσαν από Ευρώπη μέχρι Αμερική και Αυστραλία απ’ όπου κατάγεται ο διάσημος τραγουδιστής. Η ξανθιά του χαίτη υπήρξε σήμα κατατεθέν των ‘80s και ο γοητευτικός τραγουδιστής είχε καταφέρει να γράψει την δική του ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Εδώ και λίγα χρόνια ο Jason Donovan συνεργάζεται με τον Κύπριο μουσικό Στέλιο Καλησπερίδη. Ο Στέλιος, ο οποίος έχει εργαστεί στον Βρετανικό X Factor ως μόνιμος κιθαρίστας του διάσημου show και έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Beyoncee, Will Smith, Celine Dion, Amy Winehouse, Leanne Rimes και πολλούς άλλους, είναι παραγωγός, συνθέτης και κιθαρίστας.
Ο
Jason Donovan συνεργάζεται με τον Κύπριο μουσικό τα τελευταία χρόνια.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Jason Donovan ευχαρίστησε τον Κύπριο μουσικό δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους και γράφοντας: “Στέλιο σε ευχαριστώ φίλε μου που είσαι το καλύτερο δεξί μου χέρι, ήρεμος, συνεπής, πάντα γενναιόδωρος με το χρόνο σου. Έχεις μια μεγάλη καρδιά και σε ευχαριστώ για την υπομονή σου μέσα σε όλες τις πόλεις που έχουμε ταξιδέψει μαζί και στα 199 shows που έχουμε μοιραστεί μαζί μέσα στο 2018 και 2019”.

Ο Στέλιος Καλησπερίδης έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες σε συναυλίες, στούντιο, ραδιόφωνο και τηλεόραση στην Βρετανία (έπαιξε σε διάφορα μουσικά προγράμματα του BBC, ITV και Channel 4, όπως BBC Sessions, Top Of The Pops, CD:UK και T4). Ανάμεσα στις συνεργασίες του είναι διάσημα ονόματα όπως Celine Dion, Leanne Rimes, Jason Donovan, Rose Royce, Jeffrey Daniel, Boney M, Kenny Thomas, Heatwave και Steve Brookstein και αρκετοί άλλοι.
Επίσης, για κάποιο χρονικό διάστημα, ήταν ο κιθαρίστας στο συγκρότημα που έπαιζε στο «Music Box Live», το οποίο είναι η πιο δημοφιλής Soul, R&B, Pop εβδομαδιαία βραδιά στο Λονδίνο στο club 10 Room. Εκεί, είχε την ευκαιρία να παίξει με διάφορους καλλιτέχνες που φιλοξενούσε το club, όπως τους Amy Winehouse, Joss Stone, Chaka Khan, Jocelyn Brown και Will Smith και άλλους.

Αν και ο Στέλιος Καλησπερίδης έχει χτίσει στην Βρετανία μια εξαιρετική καριέρα, εντούτοις ο Κύπριος μουσικός (μεγαλωμένος στη Λάρνακα και με καταγωγή από την Αμμόχωστο) φαίνεται πως στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Κύπρο ακόμη “να ανακαλύψουν” την πορεία και τις επιτυχίες του, αφού ούτε ειδικά αφιερώματα στα ΜΜΕ, αλλά ούτε και σε βραβεύσεις (Man of The Year κ.α) έχουμε δει να φιγουράρει το όνομα του.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!