Πρόσκληση Εθελοντικής Εργασίας στο  CEV Beach Volleyball Continental Cup 8 – 9 ΙΟΥΝΙΟΥ Λάρνακα 2019  

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Beach Volleyball. 

Η Λάρνακα, το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Ιουνίου 2019 θα φιλοξενήσει και θα συνδιοργανώσει με τη ΚΟΠΕ, στην παραλία των Φοινικούδων, το 2018 – 2020 CEV Beach Volleyball Continental Cup, Λάρνακα 2019, το οποίο διεξάγεται από το 2010 και δίνει στις χώρες τη δυνατότητα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην εν λόγω αθλητική διοργάνωση συμμετέχουν τέσσερεις χώρες στους άνδρες και τέσσερεις χώρες στις γυναίκες. Η κάθε χώρα συμμετέχει με δύο ομάδες, με σύνολο 16 αθλητών ανά φύλο (32 αθλητών στο σύνολο). 

Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν πέραν των 2,000 ξένων και ντόπιων επισκεπτών και η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Αναπόσπαστο κομμάτι και η ψυχή κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης είναι οι εθελοντές. Η Λάρνακα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια του Δήμου Λάρνακας και μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Για την επιτυχή διοργάνωση του 2018 – 2020 CEV Beach Volleyball Continental Cup, Λάρνακα 2019 απαιτείται μεγάλος αριθμός εθελοντών από 10 χρόνων και άνω. 

Ο Δήμος Λάρνακας στοχεύει στην εθελοντική εργασία και έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους και τον αθλητισμό και είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν συνειδητά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Με γνώμονα όλα τα πιο πάνω και ιδιαίτερα την αγάπη για τον αθλητισμό και την πόλη μας, ο Δήμος Λάρνακας προσκαλεί, για άλλη μια φορά, το κοινό να δηλώσει τη συμμετοχή του στην ομάδα εθελοντών του Δήμου για το 2018 – 2020 CEV Beach Volleyball Continental Cup, Λάρνακα 2019. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Γιάννα Νικολάου, Υπεύθυνη Εθελοντών Δήμου Λάρνακας, στα τηλέφωνα 99817979, 24816560 ή να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο (βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας http://www.larnaka.org.cy ) και να το προσκομίσουν στον Δήμο Λάρνακας (5ο όροφο, κ. Γιάννα Νικολάου) ή μέσω Φαξ:24653384 ή στο email: yiannanicolaou@hotmail.com το αργότερο μέχρι τις 29 Μαΐου 2019.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!