Politically Correct : Αννίτα Δημητρίου, Βουλευτής Λάρνακας

Το διαδικτυακό περιοδικό της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, SkalaTimes, εγκαινιάζει μία νέα στήλη με τίτλο Politically Correct, μέσα από την οποία άνθρωποι της πολιτικής σκακιέρας (ιδιαίτερα από πόλη και επαρχία Λάρνακας) θα απαντούν στις ανάλαφρες και μη πολιτικές ερωτήσεις μας.
Αρχή στη στήλη μας κάνουμε με τη Βουλευτή Λάρνακας Αννίτα Δημητρίου. Μία όμορφη, νεανική και δυναμική παρουσία μέσα στη βουλή, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της στήλης μας και μας εκμυστηρεύτηκε ότι στόχος (όνειρο) της για το άμεσο μέλλον είναι να γίνει μαμά!

 

Της Στέλλας Παπά
Email: answkstel@yahoo.com

 

Κυρία Δημητρίου ποια τα σχέδια σας για την νέα χρονιά όσον αφορά την προσωπική σας ζωή;
Παρόλο που πολλές φορές τα σχέδια δεν ευοδώνονται θα ήθελα με την νέα χρονιά να γίνω μητέρα. Θεωρώ ότι έφτασε ο καιρός να νιώσω και εγώ αυτή την απέραντη ευτυχία.
Λατρεύω τα παιδιά και θέλω ένα παιδάκι το συντομότερο δυνατό.

Το 2018 τι σας δίδαξε και τι κερδίσατε μέσα από αυτό (ως Αννίτα και όχι ως πολιτικός);
Κέρδισα πολλά και σίγουρα κάθε χρόνος στην ζωή μας είναι σημαντικός. Το 2018 ήταν γεμάτο από εμπειρίες , νέες φιλίες και δυνατές αναμνήσεις. Αυτή φυσικά είναι η όμορφη πλευρά της πολιτικής διαδρομής!

Ποια αγαπημένη σας συνήθεια σας στέρησε η θέση και τα καθήκοντα σας μέσα στη βουλή;
Σίγουρα μου περιόρισε το να έχω περισσότερο ωφέλιμο χρόνο με την οικογένεια μου και αγαπημένους φίλους, όπως επίσης μου περιόρισε διάφορα χόμπι  ή συνήθειες που είχα όπως το γυμναστήριο ή το κολύμπι. Είναι όμως επιλογή μου να εμπλακώ με την πολιτική, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο κόσμος και με το κατάλληλο προγραμματισμό όλα μπορούν να γίνουν με μέτρο και προτεραιότητα.   

Οι ενδυματολογικές σας προτιμήσεις έχουν αλλάξει με την εμπλοκή σας στην πολιτική;
Οφείλω να ομολογήσω ότι στο κοινοβούλιο και σε πολιτικές εκδηλώσεις η ενδυμασία μου έχει αλλάξει ολίγο προς το συντηρητικότερο (γέλια).

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας συνήθεια στην πόλη μας την Λάρνακα;
Η αγαπημένη μου συνήθεια είναι να περπατώ στους δρόμους της Λάρνακας ειδικά το πρωί του Σαββάτου και να απολαμβάνω το καφέ μου και την συντροφιά αγαπημένων φίλων. Την ίδια ώρα συναντώ πολίτες της Λάρνακας και έχω την ευκαιρία να ακούσω τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους. Αυτή ακριβώς η ώρα είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί στο τέλος της μέρας εμείς είμαστε οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι των πολιτών και οφείλουμε να ακούμε τους πολίτες και να δρούμε άμεσα εκεί που χρειάζεται.

Τι σημαίνει φιλία για εσάς;
Τα πάντα! Σημαίνει αγάπη, εμπιστοσύνη, σημαίνει δοτικότητα, συντροφιά, όλα!

Με την μαγειρική ασχολείστε; Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;
Όταν βρίσκω ώρα ασχολούμαι και ναι μου αρέσει να μαγειρεύω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω αυτή την ώρα συχνά. Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητική στο φαγητό, αλλά πρέπει να πω ότι έχω μια έντονη αδυναμία στην κυπριακή κουζίνα.  

Ποιο είναι το ωραιότερο δώρο που σας έχουν κάνει;
Το ωραιότερο δώρο που δέχτηκα τα τελευταία χρόνια ήταν και είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών την ώρα της κάλπης όπου με την ψήφο τους μου έδωσαν το δικαίωμα και την ευθύνη να τους εκπροσωπώ προσπαθώντας για το καλύτερο της Λάρνακας μας αλλά και του τόπου μας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας άθλημα για το οποίο θα θυσιάζατε από τον χρόνο σας είτε για να ασχοληθείτε με αυτό είτε για να το παρακολουθήσετε;
Το τένις!

Αν θα μπορούσατε ν’αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν;
Τον υπερβολικό αυθορμητισμό μου!

Ποιο είναι το μότο ζωής σας;
Να αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω” (Νίκος Καζαντζάκης).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!