Η Πράσινη Σημαία του Δήμου Λάρνακας

Παραδόθηκε την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, από τα παιδία του Ειδικού Σχολείου «Άγιου Σπυρίδωνας», η Πράσινη Σημαία με την οποία ο Δήμος Λάρνακας βραβεύτηκε ως Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018.

Η εν λόγω βράβευση έγινε στις 22 Ιανουαρίου 2019, στο Προεδρικό Μέγαρο στα πλαίσια των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων 2018. Ο Δήμος Λάρνακας συμμετείχε στα βραβεία με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι!».

Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Πράσινη Σημαία καθώς το 2017 ανακηρύχτηκε Πράσινη Πόλη για το Πρόγραμμα «Γνωρίστε τις Αλυκές».  

Η Πράσινη Σημαία θα κυματίζει έξω από το Κεντρικά Γραφεία του Δήμου Λάρνακας επί της Λεωφόρου Αθηνών, από σήμερα (13/02/2019) μέχρι και τις 25/02/2019.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!