Πρωτιά στην ανακύκλωση ο Δήμος Λιβαδιών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Δήμος Λιβαδιών κατατάσσεται για ακόμα μια χρονιά πρώτος στην ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού στην Επαρχία Λάρνακας.

Βάση των αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται κάθε χρόνο ο Δήμος Λιβαδιών εξακολουθεί (από το 2016) για τρίτη χρονιά να κρατάει τα σκήπτρα στην ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού, κάτι που αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών σε θέματα περιβάλλοντος.

Το SkalaTimes επικοινώνησε με την Πρόεδρο Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου Λιβαδιών κ. Αναστασία Ανδρέου, η οποία μας είπε: “Ένας από τους βασικούς στόχους του Δήμου μας ήταν και παραμένει η ευαισθητοποίηση του κόσμου μας γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα και βεβαίως ανάμεσα σε αυτά είναι το πολύ σημαντικό θέμα της ανακύκλωσης. Θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον απασχολούν το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδιών, είναι μέσα στις προταιρετότητες μας και σύντομα θα έχουμε να ανακοινώσουμε και άλλα προγράμματα και δράσεις που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον”. 

Με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Δήμος Λιβαδιών ευχαριστεί τους Δημότες του για τη μέχρι τώρα συμμετοχή τους στην ανακύκλωση και κάνει έκκληση σε όσους δημότες του δεν κάνουν ανακύκλωση, να ξεκινήσουν άμεσα.

Συγχαρητήρια στο Δήμο Λιβαδιών!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!