I.Frangos & Associates LLC και Bybloserve Management Ltd :   Δυναμική Παρουσία εντός και εκτός Κύπρου

Στο Radisson Blu Hotel Larnaca, επέλεξαν οι εταιρείες I. Frangos & Associates LLC και Bybloserve Management Ltd να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ τους, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.

Το πάρτυ περιείχε δείπνο, δώρα, κληρώσεις, χορό, και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των εταιρειών κατά την διάρκεια του έτους, καθώς και ομιλίες των Διευθυντών κ. Ιωσήφ Φράγκου και κ. Πανίκκου Ανδρέου.

Oι Διευθυντές μίλησαν για τα όσα επιτεύχθηκαν στον όμιλο κατά την διάρκεια του έτους 2018, αντιπαραθέτωντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων χρόνων. Κλείνοντας μίλησαν για το όραμα των εταιρειών για το έτος 2019, καθώς και για τη δυναμική παρουσία και πετυχημένη πορεία των εταιρειών, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες. 

*Συνέντευξη του κ. Φράγκου, εφ όλης της ύλης, σύντομα στο SkalaTimes.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!