Γυναίκα με προβλήματα υγείας κινδυνεύει με φυλάκιση…

Η είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έκανε λόγο για “48χρονη καρκινοπαθή μητέρα που κινδυνεύει με φυλάκιση”. Kάναμε τις απαραίτητες έρευνες και επικοινωνήσαμε με την 48χρονη γυναίκα η οποία διαμένει στη Λευκωσία, στην περιοχή Στροβόλου.

Της Γιώτας Δημητρίου

Η ίδια μας επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε “ντρέπομαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, δεν θέλω, σας παρακαλώ, να δημοσιοποιήσετε το όνομα μου, αλλά μπορώ να σας δείξω όλα τα σχετικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά που λέω. Βρίσκομαι σε μια τραγική κατάσταση λόγω των οικονομικών μου. Μετά την περιπέτεια που είχα με τον καρκίνο, αλλά και τη σοβαρής μορφή ρευματοειδή αρθρίτιδα που πάσχω, είναι αδύνατο να εργαστώ.
Ο γιος μου τελείωσε πέρσι το στρατό και εργάζεται σε διάφορές δουλειές για να βοηθάει οικονομικά στο σπίτι, ενώ του χρόνου θα ξεκινήσει κολέγιο αφού ως άριστος μαθητής που ήταν έλαβε 50% υποτροφία. Ο πατέρας του κι εγώ χωρίσαμε όταν ο γιος μου ήταν ενός έτους.

Ολόκληρο το Ρεπορτάζ:
https://24h.com.cy/2018/11/karkinopathis-mitera-kindyneyei-me-fylakisi/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!