Λευτέρης Λουβιάς: “Τα καλα πράγματα έρχονται σε αυτούς που δουλεύουν σκληρά και κυνηγάνε τους στόχους τους…”

Το κατάστημα φωτιστικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων Λουβιάς, συνεχίζει εδώ και 28 χρόνια να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κόσμο της πόλης και επαρχίας Λάρνακας και όχι μόνο. Το κατάστημα Λουβιάς είναι μια τοπική επιχείρηση που για 28 χρόνια εξυπηρετεί τον κόσμο με σεβασμό και ποιότητα. Το SkalaTimes κουβεντιάζει σήμερα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον κύριο Λευτέρη Λουβιά,  ο οποίος μας μιλά για τα χρόνια τότε που πρωτοξεκινούσε την επιχείρηση του, για τις υπηρεσίες του καταστήματος Λουβιά εδώ και 28 χρόνια, για τη σημασία του να στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις και τονίζει πως “η πορεία μου μέχρι σήμερα με δίδαξε ότι κάθε τι με μεγάλη επιτυχία  απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να φτασεις εκει.
Τα καλα πράγματα έρχονται σε αυτούς που δουλεύουν σκληρά και κυνηγάνε τους στόχους τους και τα όνειρα στα οποία πιστεύουν”.


SkalaTimes

Κύριε Λευτέρη Λουβιά πόσα χρόνια βρίσκεστε στο χώρο των φωτιστικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων;
Στο χώρο των φωτιστικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων η εταιρεία Λουβιάς βρίσκεται εδώ και 28 χρόνια.

Και ο δικός σας πατέρας είχε σχέση με τα ηλεκτρικά, αφού εργαζόταν στην Ηλεκτρική στη Λάρνακα. Αλήθεια, εσείς γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με αυτό το τομέα;
Όχι, ο πατέρας μου δεν είχε σχέση με την Ηλεκτρολογία. Εγώ από μικρός θυμάμαι μου έρεσε να ασχολούμαι με τα Ηλεκτρολογικά για αυτό και ακολούθησα τις σπουδές μου στην ηλεκτρολογία.

Όταν πρωτοξεκινούσατε πριν από 28 χρόνια υπήρχαν αρκετά καταστήματα φωτιστικών στην πόλη και επαρχία Λάρνακας;
Πριν από 28 χρόνια όταν πρωτοξεκινούσα στην Λάρνακα υπήρχε ο ίσως ο ίδιος αριθμός καταστημάτων. Η διαφορά που εντοπίζω είναι ότι δυστυχώς κάποια από τα καταστήματα αναγκάστηκαν τα τελευταία χρόνια να κλείσουν, είτε λόγω οικονομικής κρίσης, είτε λόγω άλλων παραγόντων, δεν άντεξαν.

Ποιες διαφορές συναντάτε σήμερα σε σχέση με τότε που πρωτοξεκινούσατε;
Οι αλλαγές είναι ότι τοτε τα πράγματα τότε ήταν πολύ διαφορετικά. Καταρχάς οι σχέσεις πελάτη και ιδιοκτήτη καταστήματος ήταν στενότερες. Τώρα με την αύξηση των κατοίκων, ακόμη και τουριστών που ξένων που μετακομίζουν εδώ, η σχέση αυτή πελάτη και ιδιοκτήτη καταστήματος γίνεται όλο και πιο απόμακρη.
Επίσης, παλαιότερα ο κόσμος ενδιαφερόταν περισσότερο για το σπίτι του, δηλαδή για την εμφάνιση του σπιτιού, συντήρηση, αλλαγές όταν κόντευαν οι γιορτές κτλ). Δυστυχώς σήμερα λόγω διάφορων παραγόντων ο περισσότερος κόσμος αρκείται στα απολύτως απαραίτητα.

Τι είδη φωτιστικών μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα σας;
Στο κατάστημα μας μπορείς να βρεις απο επαγγελματικό φωτισμό μέχρι και οικιακό. Έχουμε μια πλούσια ποικιλία σε όλα και για όλα τα γούστα και τσέπες.

Για σας τι είναι σημαντικό να προσφέρετε στο πελάτη σας;
Τα σημαντικότερα για μας, αυτά που επιδιώκουμε να προσφέρουμε στο μέγιστο βαθμό είναι
1. η
γρήγορη και καλυτερη εξυπηρέτηση,
2. οι καλές τιμές,
3. η άριστη ποιότητα και φυσικά όλα αυτά να γίνονται παντα μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Επίσης προσφέρουμε και ηλεκτρική εγκατάσταση, και οτιδήποτε άλλο αφορά τα ηλεκτρικά έχουμε ένα άρτια έμπειρο προσωπικό που μπορεί να επισκεφτεί το σπίτι ή την επιχείρηση του πελάτη μας και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέμα αφορά στα ηλεκτρολογικά.

Eίστε μια τοπική (με καταγωγή από τα Λιβάδια) μικρή επιχείρηση. Πόσο σημαντικό είναι οι πολίτες να στηριζουν τις τοπικές επιχειρήσεις;
Αδιαμφισβήτητα είναι σημαντικό ολοι να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας, της περιοχής μας.
Εμείς όταν πρωτοξεκινούσαμε είχαμε στήριξη μόνο από τις γύρω περιοχές. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια λόγω της άριστης ποιότητας, των πολύ καλών τιμών αλλά και της εμπιστοσύνης που μας έχει ο κόσμος έχουμε πελάτες και από άλλες πόλεις.

Πόσο συχνά έχετε προσφορές/εκπτώσεις στο κατάστημα σας;
Οι προσφορές και οι εκπτώσεις είναι πάντα ανάλογα με την εποχή.

Από ποιες χώρες εισάγετε τα φωτιστικά που πωλούνται στο κατάστημα σας και ποιες είναι οι πιο γνωστές μάρκες που διαθέτει το κατάστημα Λουβιάς;
Τα φωτιστικά μας είναι ευρωπαϊκής προέλευσης όπως και το ηλεκτρολογικό υλικό που βρίσκεται στο κατάστημα μας.
Καποιες
απο τις γνωστές μαρκες που έχουμε είναι η V-TAC, FUMAGALLI , HAGER και OSRAM.

Το κατάστημα σας προσφέρει και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και διορθώσεις μιλήστε μας λίγο γι αυτό.
Στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ειδικευομαστε από μελετη, εγκατάσταση, μέχρι και την συντήρηση.
Μπορουμε να προτείνουμε αξιοπιστες λύσεις και να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη οποιουδήποτε πελατη.

Σε 2 χρόνια κλείνετε 30 χρόνια στο χρο των φωτιστικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων….Τι σας δίδαξε η μέχρι σήμερα πορεία σας;
Η πορεία μου μέχρι σήμερα με δίδαξε ότι κάθε τι με μεγάλη επιτυχία  απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να φτασεις εκει.
Τα καλα πράγματα έρχονται σε αυτούς που δουλεύουν σκληρά και κυνηγάνε τους στόχους τους και τα όνειρα στα οποία πιστεύουν.

Και ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας των Φωτιστικών Λουβιάς;
Το μυστικό επιτυχίας μας πιστεύω ειναι η αγάπη προς το επάγγελμα μας και ο αμοιβαίος σεβασμός προς τους πελατες και συνεργάτες μας.

Ως οικογενειάρχης με 2 παιδιά θα θέλατε τα παιδιά σας να συνεχίσουν την δική σας επιχείρηση;
 Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσουν το δικό μου έργο και να χτίσουν πάνω σε αυτό βάζοντας και το δικό τους στίγμα. Ήδη βοηθάνε στο κατάστημα όσο μπορούν. Αλλά στο τέλος της ημέρας θα κάνουν αυτό που τα ίδια επιθυμούν και θα κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα.

Τέλος, το μήνυμα σας στους υφιστάμενους αλλά και υποψήφιους πελάτες σας;
Θα ήθελα να τονίσω ότι συνεχίζουμε πάντα με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τις καλές τιμές.
Στοχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.
Συνεχίζουμε πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό και μεράκι όπως τον πρώτο καιρό που πρωτοξεκινούσαμε τη λειτουργία του καταστήματος μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!