Tο πρώτο παγκόσμιο βραβείο διαγωνισμού συγγραφής επιστολών σε μαθήτρια της Λάρνακας

Πηγή: Παγκύπρια Εφημερίδα “Φιλελεύθερος”

Το πρώτο βραβείο στον 47ος Διαγωνισμό Συγγραφής Επιστολής έλαβε η μαθήτρια του Γυμνασίου Δροσιάς Λάρνακας, Χαρά Φωκά.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες 9 Οκτωβρίου στα κεντρικά Γραφεία της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU), στη Βέρνη της Ελβετίας, δόθηκε στην Χαρά Φωκά, μαθήτρια του Γυμνασίου Δροσιάς Λάρνακας, το πρώτο παγκόσμιο βραβείο του 47ου διαγωνισμού συγγραφής επιστολών, από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης κ. Pascal Clivaz, στην παρουσία του Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων Ανδρέα Γρηγορίου και πολλών άλλων επισήμων και αξιωματούχων της UPU και άλλων Ταχυδρομικών Οργανισμών.

Στον διαγωνισμό με θέμα « Φαντάσου τον εαυτό σου ως μια επιστολή να ταξιδεύει στον χρόνο…», έλαβαν μέρος πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά, από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου και η επιστολή της μαθήτριας μας Χαρά Φωκά, αξιολογήθηκε ως η καλύτερη από όλες και πήρε το πρώτο χρυσό βραβείο!

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά η Κύπρος πήρε το πρώτο παγκόσμιο βραβείο, γεγονός που περιποιεί μεγάλη τιμή για τη χώρα μας, τους γονείς και το σχολείο της Χαράς, καθώς και για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία που διοργανώνουν κάθε χρόνο τον διαγωνισμό σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!