Ο Δήμος Λιβαδιών συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά

1

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Λιβαδιών, η παρουσίαση του βιβλίου «Τι θα κάνω με εσένα μαμά;», της διακεκριμένης Ψυχολόγου και Οικογενειακής Συμβούλου κ. Τένιας Μακρή.

4β

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε για στήριξη ευάλωτων ομάδων του Δήμου Λιβαδιών, αφού το 25% απο την πώληση των βιβλίων διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.

2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λιβαδιών Μάριος Αρμενης, ο Αντιδήμαρχος Νικος Λυσιωτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Φρόσω Αντωνιου η οποία είναι η πρόεδρος της Επιτροπης Πρόνοιας, ο Χάρης Κιτσιου, η Αναστασία Ανδρέου, ο Αντρέας Χαραλάμπους και άλλοι παράγοντες του Δήμου Λιβαδιών.

3

Ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Φωτεινή Μουκταρη και τον Πετρο Κατατζια για τα αποσπάσματα που διάβασαν από το βιβλίο καθώς και τα βιβλιοπωλεία Πάργα και την Αντριανή Παναγή που βοήθησε στην πωληση των βιβλίων.

5

Ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα την ίδια την Τένια Μακρή για την παρουσία της αφού αφιλοκερδώς ήρθε από την Ελλάδα στην εκδήλωση του Δήμου Λιβαδιών.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!