«Είμαι πάρα πολύ καλά»: Ο Κώστας Γαβράς για τον «θάνατό» του

γαβρας

Ο διάσημος σκηνοθέτης, μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ-1 και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», δήλωσε: «είναι περίεργα πράγματα αυτά» και πως «κάποια κακά νέα που γίνονται ως αστεία από κάποιους, μέχρι να διερευνηθούν, γίνονται πιστευτά από την κοινή γνώμη».

Ο Κώστας Γαβράς, 85 ετών, που έδειχνε να το διασκεδάζει όλο αυτό λέγοντας «το υποδεχτήκαμε γελώντας. Το διασκεδάσαμε…», σημείωσε ακόμα ότι «πέρασα τους δυο τελευταίους μήνες στην Ελλάδα σαν τουρίστας» και έκλεισε λέγοντας: «είμαι πάρα πολύ καλά, σας διαβεβαιώνω».

Η είδηση για τον δήθεν θάνατο του διάσημου σκηνοθέτη έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού, που φαινόταν να ανήκει στην υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία λίγες ώρες πριν είχε αναλάβει τα καθήκοντα της.

Πηγή: www.cnn.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!