To Skala Times ανακοινώνει έναρξη συνεργασίας με το σωματείο Καλαθόσφαιρας Ζήνωνα

ζηνων λογο

To διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας Skala Times, το οποίο σε λίγους μήνες κλείνει 7 χρόνια πορείας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με το σωματείο Καλαθόσφαιρας ΖΗΝΩΝΑ, ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη του περιοδικού μας με το όνομα SkalaHoops, μέσω της οποίας θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα καλαθοσφαιρικά νέα της πόλης και της επαρχίας μας.

Το άθλημα της καλαθόσφαιρας γνωρίζει άνθηση στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια σε διάφορα επίπεδα. Οι τίτλοι της ΑΕΚ, οι επιτυχίες του Ζήνωνα στις αναπτυξιακές ηλικίες, συμμετοχές ντόπιων παικτών και παικτριών στις Εθνικές ομάδες, αλλά και διοργανώσεις όπως το 3Χ3, που διεξήχθη στην Πλατεία Αθηνών τα τελευταία χρόνια, δείχνουν πως υπάρχει έντονη δραστηριότητα και ενδιαφέρον για το άθλημα.
Στο SkalaTimes θέλουμε να αναδείξουμε όλες αυτές τις αξιόλογες δράσεις και να βοηθήσουμε στην περαιτέρω προβολή του αθλήματος.

Άλλωστε, η καλαθόσφαιρα έχει ιστορία και παρελθόν στη Λάρνακα και είμαστε βέβαιοι πως έχει και μέλλον!

For the love of the game! 🙂 Καλή ανάγνωση!
basket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!