Συμπαράσταση ΕΤΕΚ στον Ελληνικό λαό

people6

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου επιθυμεί να ενώσει τη φωνή του με την Πολιτεία και τους πολίτες της Κύπρου, εκφράζοντας τη συντριβή του για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό για τις δύσκολες ώρες που περνά. Ταυτόχρονα εκφράζει τη συμπαράστασή του στο αδελφό Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά του για κάθε έμπρακτη βοήθεια.

Τα λόγια μπροστά στην οδύνη για τις ζωές που χάθηκαν περισσεύουν, καθιστώντας αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε άλλη δήλωση περιττή. Αναντίλεκτα η συζήτηση για τον σχεδιασμό στρατηγικής για την πρόληψη τέτοιας κλίμακας καταστροφών θα πρέπει να γίνει, και σε αυτή το Επιμελητήριο ως τεχνικός σύμβουλος της κυπριακής Πολιτείας δηλώνει εμφαντικά παρών. Το ΕΤΕΚ εκφράζει τη συμπαράστασή του στο τριήμερο πένθος της Ελλάδας και οι σημαίες στο οίκημα του Επιμελητηρίου θα κυματίζουν μεσίστιες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!