Mε επιτυχία το “Γαιτάνιν” από το Παιδικό Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ

8

Το τμήμα λυκείου του Παιδικού Νεανικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ παρουσίασε πριν λίγες μέρες το εξαιρετικό έργο του δικού μας ποιητή και συγγραφέα Μιχάλη Πασιαρδή “ΤΟ ΓΑΤΑΝΙΝ”.
2
Έργο ρεαλιστικό με ειλικρίνεια και αλήθεια, ήρωες υπαρκτούς, γλώσσα υπαρκτή και αληθινή που συμβαλλει αναμφισβήτητα στην αναγκαία- όσο ποτέ άλλοτε δική μας αυτογνωσία. Έργο ελπίδας και αντίστασης στους μεγάλους κινδύνους της εποχής μας που απειλούν τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα μας, την παράδοση, τις ρίζες μας και την ύπαρξη μας γενικότερα ως λαού.
1Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μελέκης

Συμμετείχαν: Ελευθερία Βασιλείου, Λίζα Σωτηριάδου, Στέφανη Παυλίδου, Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου, Μάριαν Παναγή, Αναστάσης Νικολάου, Μιχαλης Λοιζου,
Ιωάννης Μελέκης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το όμορφο αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά που υπηρετούν με αγάπη και ενθουσιασμό το κόσμο του θεάτρου και βεβαίως συγχαρητήρια στο Παιδικό Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ για την προσφορά και δράση του.


76543

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!