H προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά της Λάρνακας!

kosmos

H πιο κάτω επιστολή από κάτοικο της περιοχής Λάρνακας-Δεκέλιας στάληκε προς τους Δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών μία μέρα μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε από τους δύο δήμους για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών:

Βλέποντας τις ειδήσεις και το βίντεο του Σίγμα για την πορεία και τις ομιλίες στην Λάρνακα , κατέβασα το σχετικό βίντεο και σας στέλλω 2 σωστές φωτογραφίες απο τους τίτλους των ειδήσεων και 3 φωτογραφίες απο το σχετικό (λανθασμένο) βίντεο που συνόδευε το ρεπορτάζ για Λάρνακα.
Αν και το Σίγμα πρέπει να είχε βιντεο της πορείας διαμαρτυρίας απο την Λάρνακα, πρόβαλε “λανθασμένα” (;) βίντεο απο την διαμαρτυρία κατοίκων Βασιλικου, με πολύ ΛΙΓΟΤΕΡΑ άτομα από αυτά της Λάρνακας. Το ίδιο βράδυ μετά το δελτίο , σε απο τηλεφώνου εποικοινωνία με τον σταθμό, δεν απολογήθηκαν, δεν ανάφεραν οτι θα διορθώσουν το λάθος παρα μόνο οτι “Το μήνυμα εδόθη”…..
Δεν γνωρίζουμε αν τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια αναφέρθηκαν για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Λαρνακα.
Κατα σύμπτωση είχαμε και εκδήλωση κατοίκων της περιοχής Βασιλικού με παρα πολλα μεγάλα πανώ, καθώς επίσης και  την υπογραφή ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ μεταξύ κυβέρνησης και εταιρειών , με ανακοινώσεις σε ολα τα ΜΜΕ απο Λακκοτρύπη.
Φυσικά η γνωμάτευση του Γεν. Εισαγγελέα για το μνημόνιο δεν λαμβάνεται υπόψη.
Ολες αυτές οι συμπτώσεις μου δίνουν την εντύπωση οτι ενα αόρατο χέρι συντονίζει αυτές τις ενέργειες……..
Πάντως οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους δυο Δημάρχους κο. Α. Βύρα και κο. Μ. Αρμένη , διότι κυρίως σε αυτούς
οφείλεται η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης διαμαρτυρίας. Ευχή όλων μας είναι να επικρατήσει η λογική και να σύντομα να αρχίσουν οι υλοποιήσεις των υποσχέσεων και δεσμεύσεων περι ταχείας μετακίνησης όλων των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγαερίων απο την περιοχή.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!