Στο Stories στη Λάρνακα η Άννα Βίσση!

apoluti

Skala Times

Στη Κύπρο βρέθηκε η “απόλυτη σταρ” Άννα Βίσση για μία κλειστή συναυλία που διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Η “απόλυτη” άδραξε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στη πόλη της, τη Λάρνακα.

anna2Την Παρασκευή λοιπόν το βράδυ βρέθηκε στην πόλη της και που αλλού θα πήγαινε πάρα μόνο στο μαγαζί του κολλήτου της; Η Άννα διασκέδασε στο μπαράκι του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Ανδρέου (του γνωστού DJ και παραγωγού).

Η Αννούλα απλή και με πολύ καλή διάθεση δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον κόσμο που είχε γεμίσει το Stories (ήταν βραδιά κουβανέζικης μουσικής), να μιλήσει με γνωστούς και θαυμαστές και μάλιστα δεν παρέλειψε να “διαφημίσει” το Stories με ένα βιντεάκι που αναρτήθηκε στο instagram όπου η Άννα Βίσση λέει ανάμεσα σε άλλα, (με μοναδικό μπρίο), ότι βρίσκεται στο καταπληκτικό Stories του καλύτερου της φίλου Γιάννη στην ωραία Λάρνακα.
Κατά την διαμονή της στη πόλη της Λάρνακα επισκέφτηκε τη γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης “Στου Ρουσιά” και αφού  δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram έγραψε : Στου Ρουσσιά, Λάρνακα, με την καλύτερη Ταβερνιάρισσα ever!! Λία we love you”.
Φωτογραφία δημοσίευσε και από την Αγία Νάπα γράφοντας: “Πρώτο καλοκαιρινό βάπτισμα στην Αγία Νάπα #loveCyprus”.agia napa

Nα πούμε ότι η Άννα όποτε βρίσκεται στη Λάρνακα δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται το μαγαζί του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Ανδρέου, γι αυτο αν είστε θαμώνες του Stories πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να “πέσετε” πάνω της.
rousia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!