Ανακοίνωση ΠΚΛ για την Αντιπολεμική Συγκέντρωση στις 24 Μαρτίου

PKL

To Περιβαλλοντικό Κίνημα Λάρνακας (ΠΚΛ) ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση και έθεσε ως κύριο μέσο για επίτευξη του στόχου τη μαζικοποίηση του αγώνα για το περιβάλλον, την αποκάλυψη των περιβαλλοντικά επιζήμιων πρακτικών και πολιτικών και την ενημέρωση των πολιτών για την ανάγκη επαγρύπνησης και ανάπτυξης πολιτικού κριτηρίου και τρόπου σκέψης και δράσης, για τη σωτηρία της ζωής και την επίτευξη κοινωνικής δικαιοσύνης παράλληλα με την επίτευξη αειφόρου ανάπτυξης στις κοινωνίες.

Το Περιβαλλοντικό Κίνημα Λάρνακας δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει την Αντιποπολεμική Συγκέντρωση που διοργανωνεί το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης και το διαδικτυακό περιοδικό της πόλης μας Skala Times στη Λάρνακα στις 24 Μαρτίου 2018.

Στηρίζουμε και καλούμε κάθε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο όπως συμμετάσχει σε αυτή την Αντιπολεμική Συγκέντρωση.

Οι πολέμοι, είτε γίνονται στη γειτονική μας Συρία είτε σε οποιαδήποτε άλλη γωνιά του πλανήτη, δεν λαβώνουν και δηλητηριάζουν μόνο το περιβάλλον, αλλά πρωτίστως δολοφονούν ανθρώπινες ζωές, ανάμεσα σε αυτές και παιδιά! Η κτηνωδία του πολέμου πρέπει να σταματήσει και αυτό το μήνυμα δε πρέπει να βγαίνει μόνο μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσα από Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις, πορείες, διαδηλώσεις.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 η ώρα 16.00 από τη Λάρνακα προς όλο το κόσμο φωνάζουμε ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 

Facebook event για την Αντιπολεμική Συγκέντρωση:
https://www.facebook.com/events/343263272832299/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!