Η Εταιρεία Quality Group στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

1

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες παράδοση επιταγής από την Εταιρεία Quality Group για σκοπούς στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 Την επιταγή, ύψους €4.400, παρέδωσε εκ μέρους της Εταιρείας Quality Group,  ο  κ. Δημήτρης Κρικέλλης, Διευθυντής Marketing και εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας, παρέλαβε την επιταγή η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άντρη Ανδρέου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας.

 Ο Δήμαρχος καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν δημοσίως τις  θερμές τους ευχαριστίες προς την Εταιρεία QualityGroup και υπογραμμίζουν τη σημασία της ευρύτερης στήριξης την οποία διαχρονικά προσφέρει η Quality Group στα αναπτυξιακά έργα, στις πολιτιστικές δραστηριότητες και στην κοινωνική της δράση. Παράλληλα η ανταπόκριση και η βοήθεια αυτή, αποκτά περισσότερη αξία καθότι εμπεριέχει μέσα της το συναίσθημα της ανιδιοτελούς αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!