Ευανθία Σάββα : «Είμαι στη διάθεση σας για να προωθήσουμε πρωτοβουλίες…..»

1
Μετά την πετυχημένη εκδήλωση κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, που διοργάνωσε το Διαδικτυακό περιοδικό Skala Times μαζί με τον Εκπαιδευτικό Ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου στις 18 Νοεμβρίου, η βουλευτής Λάρνακας  Ευανθία Σάββα, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση, με επιστολή προς το διαδικτυακό μας περιοδικό δήλωσε πως «είμαι στη διάθεση σας για να προωθήσουμε πρωτοβουλίες που αναπτύξατε στις ομιλίες σας».

Την ευχαριστούμε και την διαβεβαιώνουμε πως θα χρειαστούμε τη βοήθεια και στήριξη της, όχι μόνο για το βαρυσήμαντο αυτό ζήτημα που αφορά τα παιδιά, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, και τη πόλη μας.
Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση καλέστηκαν, μέσω των κομμάτων, όλοι οι Βουλευτές Λάρνακας. Παρεβρέθηκαν μόνο η Ευανθία Σάββα (ΑΚΕΛ Λάρνακας) και ο Γιώργος Κάρουλας (ΔΗΣΥ Αμμοχώστου).

Πιο κάτω η επιστολή της κ. Ευανθίας Σάββα: 

Προς       
κ. Γιώτα Δημητρίου
Διαδικτυακό Περιοδικό
SKALA TIMES

Αγαπητή Γιώτα,

Με την επιστολή μου αυτή σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκδήλωση που οργανώθηκε από το περιοδικό σας με θέμα:  «Μέχρι το ένα να γίνει κανένα».

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας και είμαι στη διάθεση σας για να προωθήσουμε πρωτοβουλίες που αναπτύξατε στις ομιλίες σας.

Με εκτίμηση
Ευανθία Σάββα
Βουλευτής ΑΚΕΛ Λάρνακας
3c

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!