Στη Λάρνακα ένας λαμπρός γάμος την ερχόμενη Πέμπτη

1

Skala Times

Ένα γνωστό και όμορφο ζευγάρι της πόλης μας, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη Πέμπτη 31 Αυγούστου,  στις 6 το απογευμα στην Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, για την ομορφότερη μέρα της ζωής του.

Ο Μάριος Καμιναριδη, πολιτικός συντάκτης του τηλεοπτικού καναλιού Capital και ανταποκριτής του Hellenic TV του Λονδίνου στη Κύπρο και η Φανή Στυλιανού, ταλαντούχα τραγουδίστρια της πόλης μας, θα ενώσουν με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τις ευχές όλων μας, την ζωή τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο, στην πόλη όπου μεγάλωσε ο Μάριος, την πόλη που ζει η οικογένεια του και αρκετοί φίλοι του Μάριου.

2

3Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στην Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, το μυστήριο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος και ομάδα ιερέων από την Κύπρο και το Λονδίνο.
Το ζευγάρι θα δεχθεί τα συγχαρητήρια και τις ευχες γονιών, συγγενών,
εκλεκτων φίλων, πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, μουσικών, τραγουδιστών, ηθοποιών και δημοσιογράφων καθώς και γνωστών προσωπικοτήων της Λάρνακας, στο “Κτήμα Μακεντζυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skala Times αναμένονται και εκπλήξεις αφού το γλέντι θα αναλάβουν καλλιτέχνες τόσο απο την Κύπρο τόσο και από την Ελλαδα.  

Η ταλαντούχα τραγουδιστρια της πολης μας η Φανή εχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό και μοναδικό πρόγραμμα για τους τυχερούς προσκεκλημένους.

Οι χοροί και το γλέντι αναμένεται να κρατήσουν μέχρι το πρωί.

Το Skala Times εύχεται στο ζευγάρι, η ώρα η καλή, βίον ανθοσπαρο και καλούς απογόνους!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!