Πιστοποιητικό Αριστείας για το Πρόγραμμα  Χειμερινών Εμπειριών της ΕΤΑΠ Λάρνακας

ETAP1

Πιστοποιητικό Αριστείας (Certificate of Excellence) για το έτος 2017 έχει λάβει η ΕΤΑΠ Λάρνακας από τη διεθνή διαδικτυακή πύλη Trip Advisor, για το Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών. Το υπό αναφορά εβδομαδιαίο Πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια, αφορά την παραχώρηση δωρεάν δραστηριοτήτων για τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας κατά τους μήνες Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας καθώς και η ενίσχυση της εμπειρίας του επισκέπτη μέσω της γνωριμίας με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση. Στα πλαίσια του Προγράμματος προσφέρονται προς τους τουρίστες ποικίλες δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις, εκδρομές σε γραφικά χωριά της ορεινής περιοχής, γευσιγνωσία κρασιού, παρασκευή χαλουμιού, πτηνοπαρατήρηση, καλαθοπλεκτική και ετοιμασία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Το επόμενο Πρόγραμμα επαναρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2017 και διαρκεί μέχρι την 30η Απριλίου 2018. Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όσους διαχρονικά στηρίζουν τη δράση, και δει τον ΚΟΤ, τους Δήμους Λάρνακας, Αθηένου και Λευκάρων, το Κ.Σ. Βορόκληνης, το Πάρκο Καμήλων στον Μαζωτό, το οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια, το Κτήμα Γεωργιάδη και το Restolake.

Βάσει και των πρόσφατων αποτελεσμάτων της Στατιστικής Υπηρεσίας, και τις πολύ καλές επιδόσεις της Λάρνακας κατά τον μήνα Μάρτιο, που την φέρνουν στη δεύτερη θέση των τουριστικών αφίξεων – και αυτό παρά τη μειωμένη δυναμικότητα κλινών της, δημιουργούνται πλέον πραγματικά ελπιδοφόρες προοπτικές για τον κλάδο του τουρισμού. Είναι πεποίθηση της ΕΤΑΠ Λάρνακας ότι η Περιφέρεια προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και γι’ αυτό, με στοχευμένο προγραμματισμό σε ειδικές μορφές τουρισμού και σε συγκεκριμένες αγορές τουριστών που ταξιδεύουν σε μήνες χαμηλής αιχμής, εφαρμόζεται πλάνο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

——————————-

5 Ιουλίου 2017
etap2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!