ΥΠΕΣ: Το 2018-2019 μετακίνηση στο Βασιλικό εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών – υγραερίου

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Αρχές του 2018 θα γίνει η μετακίνηση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα στην περιοχή Βασιλικού και αρχές του 2019 η μετακίνηση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης υγραερίου δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το ΓΤΠ, σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στην Λευκωσία, σύσκεψη της εξ Υπουργών Επιτροπής για το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών και υγραερίου από την Λάρνακα στην περιοχή Βασιλικού.

Στη σύσκεψη, της οποίας προήδρευσε ο Υπουργός Εσωτερικών, συμμετείχαν οι Υπουργοί Ενέργειας, Γεωργίας, Δικαιοσύνης, Μεταφορών, ενώ ο Υπουργός Άμυνας, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου. Συμμετείχαν, επίσης, ο Δήμος Λάρνακας, ο Δήμος Λιβαδιών και εκπρόσωποι των εταιρειών πετρελαιοειδών.

Περισσότερα:
http://24h.com.cy/2017/04/12/ypes-to-2018-2019-metakinisi-sto-vasiliko-egkatastaseon-apothikefsis-petreleoidon-ygraeriou/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!