Η Λάρνακα ζητά μετακίνηση -επιτέλους- των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών

1

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Απριλίου 2017  εκδήλωση διαμαρτυρίας που αφορά στην μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών στη Λάρνακα.
2
Η εκδήλωση ξεκίνησε απ’ το κυκλικό κόμβο λιμανιού και κατευθύνθηκε προς το δρόμο Λάρνακας –  Δεκέλιας.
Το μήνυμα που στάληκε τόσο απ’ τους διοργανωτές, που ήταν το διαδικτυακό περιοδικό Λάρνακας Skala Times, όσο κι απ’ τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης κ. Βύρα ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ήταν πως  η Λάρνακα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθεί τα παιχνίδια των παρατάσεων όσον αφορά στην μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών.

1b 3

22222

Την εκδήλωση στήριξαν όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, το περιβαλλοντικό κίνημα Λάρνακας, ο περιβαλλοντικός φιλοδασικός όμιλος Αραδίππου καθώς και 30 ξένοι φοιτητές από 7 διαφορετικές χώρες που βρίσκονται στη Κύπρο μέσω του Erasmus στα πλαίσια του προγράμματος “Living with the media: Sense and Sensibility” που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με τη χρήση των μέσων ενημέρωσης.

1c410141671719

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!