Ταχυδρομεία Λάρνακας, μαύρα μεσάνυχτα!

ταχυδρομεία1

Skala Times

Οι καταγγελίες που είχαν φτάσει στο Skala Times ήταν αρκετές, αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς, αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με το θέμα μόνο όταν διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι πραγματικά το ταχυδρομείο Λάρνακας κάνει μαύρα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να επηρεάζει αρνητικά τη ζωή αρκετών συνδημοτών μας.

Συγκεκριμένα, επιστολές και γράμματα που αφορούν περιοχές εκτός Λάρνακας (πχ Αθηαίνου, Τερσεφάνου, κ.α) παραδίδονται σε οικίες στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα (πραγματικά περιστατικά): Κυβερνητική επιστολή με διεύθυνση: Έκτορος αριθμός τάδε, Αθηαίνου, 6013 Λάρνακα τοποθετείται σε γραμματοκιβώτιο στην οδό Έκτορος αριθμός τάδε στη Λάρνακα (ο παραλήπτης στην Αθηαίνου μόλις έχασε τη σημαντική ίσως κυβερνητική επιστολή και εναπόκειται στην “καλοσύνη” του πολίτη που την παρέλαβε στην Λάρνακα αν θα διευθετηθεί το λάθος).
Σε μια άλλη περίπτωση, η τραπεζική επιστολή είχε την διεύθυνση Έκτορος αριθμός τάδε Τερσεφάνου. Και όπως σωστά μαντέψατε η επιστολή έφτασε στην οικία Έκτορος αριθμό τάδε στη Λάρνακα. (Η τράπεζα μπορεί να αμφιβάλει όσο θέλει τον πολίτη στο Τερσεφάνου όταν θα εξηγεί ότι ποτέ δεν παρέλαβε την επιστολή τους).
Το πιο πάνω γεγονός δεν θα ήταν άξιο αναφοράς αν επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δυστυχώς όμως, τα περιστατικά δεν είναι ένα και δύο, αλλά πολλά!

Στην ιστοσελίδα των Κυπριακών ταχυδρομείων αναφέρεται:
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία έχουν την ευθύνη της οργάνωσης, λειτουργίας και προσφοράς των ταχυδρομικών υπηρεσιών, της ασφαλούς και γρήγορης διακίνησης και παράδοσης των ταχυδρομικών αντικειμένων σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και στις χώρες του εξωτερικού καθώς και την παγκόσμια προώθηση του κυπριακού γραμματοσήμου”.

Μάλιστα! Ασφαλούς και γρήγορης διακίνησης”, όχι λανθασμένης και αργής διακίνησης.

Είναι καιρός τα ταχυδρομεία στη Λάρνακα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!