“Αφήστε ήσυχη την οδό Λόρδου Βύρωνος (πλατεία Παλλάς)” φωνάζουν οι κάτοικοι της περιοχής

platia1

Της Γιώτας Δημητρίου

platia-2Kάτοικοι της Πλατείας Παλλάς, στο κέντρο της Λάρνακας, επικοινώνησαν με το Skala Times για να καταγγείλουν την απόφαση του Δήμου Λάρνακας να προχωρήσει στη δημιουργία ενός ακόμη μονόδρομου στην περιοχή.
“Δεν έχουν λογική αυτές οι μετατροπές των δρόμων σε μονοδρόμους, δυσκολεύουν όχι μόνο τους κατοίκους της πόλης, αλλά, ιδιαίτερα ίσως, και εμάς που διαμένουμε στην περιοχή. Είμαστε βέβαιοι πως όλα αυτά γίνονται χωρίς την γνωμάτευση ειδικών, εμπειρογνωμόνων” δήλωσε στο
Skala Times κάτοικος της περιοχής,  ενώ ένας άλλος κάτοικος ισχυρίστηκε ότι “οι αλλαγές αυτές γίνονται επειδή το ζήτησαν 2-3 καταστηματάρχες που έχουν το μέσον με συγκεκριμένους βουλευτές και άλλα πρόσωπα στο δημαρχείο”.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικος της περιοχής έγραψε Απευθύνομαι προς τον Δημαρχεύων της ξεχασμένης αυτής πόλης Πέτρο Χριστοδούλου και προς όλους τους εμπλεκόμενους δημοτικούς συμβούλους να αφήσουν ήσυχη την οδό Λόρδου Βύρωνος(πλατεία Παλλάς) και να μην παρασύρονται από τα συμφέροντα κάποιων καταστήματαρχών που απαιτούν να αλλάξουν τους μονοδρόμους γιατί έτσι τους βολεύει. Εμείς κύριοι ζούμε εδώ, είναι η μόνιμη κατοικία μας εδώ , και δεν θα μας ταλαιπωρείται να γυρίζουμε το κέντρο της πόλης για να πάμε στα σπίτια μας γιατί μάζεψαν 5 υπογραφές και απειλούν να μην σας ψηφίσουν. Χεστήκαμε αν θα σας ψηφίσουν ή όχι. Και που ξανακούστηκε να αλλάζει η φορά του δρόμου γιατί δεν βολεύει 5 ψόριδες. Φτάνει πια γιατί άρχισαν τα κορόιδα αυτής της πόλης να ξυπνούν και μα την Παναγία δεν θα σας αρέσει καθόλου, αρκετά σας ΑΝΕΚΤΗΚΑΜΕ Έλεος, βάλτε πια ένα τέλος σ αυτό το θέατρο του παραλόγου, και κάτω τα χέρια σας από την γειτονιά μας, πηγαίνετε αλλού να κάνετε τους ωραίους, εδώ δεν σας παίρνει”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Skala Times κάτοικοι της περιοχής έχουν μαζέψει υπογραφές και θα κινητοποιηθούν έτσι ώστε “να πάψουν κάποιοι να κάνουν πειράματα στη γειτονιά και να κοιτάξουν επιτέλους το κοινό καλό και όχι τα συμφέροντα 2-3 καταστημάτων”.

Αναρωτιόμαστε αν ο Δημαρχεύων έχει μελετήσει το ζήτημα με εμπειρογνώμονες.
Αναρωτιόμαστε ποιοι και με ποια λογική παίρνουν αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα δεκάδων οικογενειών που διαμένουν στην περιοχή, αλλά και των κατοίκων της πόλης.
platia3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!