Mαχαιρώματα στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα

nosok-ast

Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου μαθητή σημειώθηκε το πρωί στο Λύκειο Βεργίνας στην Λάρνακα. Ο μαθητής λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε ο τραυματισμένος μαθητής το μαχαίρωμα που δέχθηκε στον θώρακα και πολύ κοντά στην καρδιά φαίνεται να ήταν κατά λάθος κι όχι αποτέλεσμα συμπλοκής με τον συμμαθητή του. 

Αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν άμεσα στο Λύκειο όπου και ξεκίνησαν να λαμβάνουν καταθέσεις. Για ανάκριση εξάλλου έχει κληθεί ο μαθητής που τραυμάτισε τον 17χρονο. 

Οι αρχές διερευνούν όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό καθώς επίσης και το πως οι δυο είχαν στην κατοχή τους μαχαίρι. 

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Δ/ντης Μέσης Κυπριανός Λούης επιβεβαίωσε το περιστατικό και επεσήμανε ότι οι συνθήκες διερευνώνται και ότι το τραύμα του 17χρονου είναι στην θωρακική χώρα. 

ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!