Υποδεχτείτε τη νέα σεζόν με βιβλία και σεμινάρια της Μιράντας Σιδερά!

1-7Τα προγράμματα, τα βιβλία, τα σεμινάρια, από την γνωστή Μιράντα Σιδερά (Κοινωνικός Επιστήμονας, Εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σχέσεων) συνεχίζονται με την έναρξη της νέας σεζόν.

Πιο κάτω δελτίο τύπου από την ιστοσελίδα της Μιράντας (www.miranda-sidera.com) 

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι
Κοντεύει να τελειώσει το καλοκαίρι, έστω και αν κάποιοι από μας, αρνούμαστε να το δεχτούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε τις διακοπές μας. Ας είναι όμως, εγώ πρέπει να σας ενημερώσω για τα πιο κάτω:
 
1. Αν έχετε παιδί που πάει στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο ή ακόμα και στο πανεπιστήμιο, τότε οπωσδήποτε πάρτε το ευκολοδιάβαστο και πρακτικό βιβλίο, «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», το οποίο συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε σε ειδική τιμή, και για το μήνα Σεπτέμβριο.
Μερικά από τα θέματά που θα βρείτε στις σελίδες του είναι:
Βοήθεια! Έχω πρωτάκι. Πώς φεύγει το άγχος των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων; Ποιες είναι και πώς αποκτούνται οι καλές συνήθειες διαβάσματος; Πώς αυξάνεται η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση των παιδιών; Πώς τα παιδιά μπορούν να μαθαίνουν εύκολα και γρήγορα; Πώς συμπεριφέρονται οι γονείς σε σχέση με το διάβασμα; Τι κάνουμε με τα προβλήματα της εφηβείας;  Αυτά και άλλα πολλά.
Αν λοιπόν θέλετε να βοηθηθείτε σε σχέση με τα πιο πάνω, στείλτε τώρα στο 99314312 ένα sms με το όνομα σας, την πόλη σας και τον τίτλο του βιβλίου για να σας στείλουμε με ταξί το βιβλίο «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».
Η τιμή του μαζί με τα έξοδα του ταξί είναι μόνο €13- .

 
2. Αν, από την άλλη είστε δασκάλα ή δάσκαλος νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, ή χορού, τέχνης, 85344806-6797-4bc8-85da-4303dd327419γυμναστικής και ζαχαροπλαστικής, γονιός ή γενικά δάσκαλος  ζωής, τότε οπωσδήποτε διαβάστε το ενδιαφέρον και πρακτικό βιβλίο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ», το οποίο συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε σε ειδική τιμή, και για το μήνα Σεπτέμβριο.
Ένα βιβλίο κοινής λογικής αλλά όχι και κοινής πρακτικής, χωρίς επιστημονικές και φιλοσοφικές ιδέες που θα σας βοηθήσει να αποδώσετε στο δικό σας τομέα ακόμα πιο ζεστά, πιο φιλικά και πιο ανθρώπινα. Ένα βιβλίο που διαβάζεται πολύ εύκολα και μπαίνει σε εφαρμογή ακόμα πιο εύκολα.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει το βιβλίο αυτό, στείλτε τώρα στο 99314312 ένα sms με το όνομα σας, την πόλη σας και τον τίτλο του βιβλίου για να σας στείλουμε με ταξί το βιβλίο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ».
Η τιμή του μαζί με τα έξοδα του ταξί είναι μόνο €13- .

 
3. Επίσης αν αποφασίσατε ότι, τέρμα πια το ανεξέλεγκτο φαγητό με τη δικαιολογία των διακοπών, και αν θέλετε να πετάξετε τα περιττά σας κιλά, χωρίς δυσκολία, χωρίς δίαιτα και χωρίς στερήσεις τότε έχετε δυο επιλογές:
33a4df5e-4754-4ee4-8741-f1dfe6bf07c2Επιλογή Α: Κάντε τώρα την εγγραφή σας στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ με θέμα «ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ», για να είστε γρήγορα και εύκολα στο ιδανικό σας βάρος. Οι συναντήσεις αυτές έχουν στόχο  να δώσουν μηνύματα για τη δύναμη του νου και για τη σωστή αγάπη του εαυτού μας και για το πόσο πολύ, αυτά τα δυο, επηρεάζουν το θέμα των περιττών κιλών. Άτομα που παρακολούθησαν τις ομάδες πριν το καλοκαίρι πέταξαν με μεγάλη ευκολία μέχρι και 20.5 κιλά σε 5 μήνες κυρίως λόγω στην αλληλοστήριξη και στην ευγενή άμυλα της ομάδας. Οι συναντήσεις  συνεχίζονται στο σπίτι μου στα Περβόλια, στην επαρχία Λάρνακας, γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 6.00 μέχρι τις 7.30 μ.μ., αρχίζουν στις 19 Σεπτεμβρίου και στοιχίζουν €55- για κάθε 4 συναντήσεις.
Αν ενδιαφέρεστε για την επιλογή Α, τηλεφωνήστε αμέσως στο 99314312.

Επιλογή Β: Αγοράστε τώρα το βιβλίο «ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ», με ενσωματωμένο το τετράδιο καθημερινής αυτοπειθαρχίας και μαζί τα δυο CDs μου για προγραμματισμό του νου, στην ειδική τιμή των €25- αντί €35- (που είναι η κανονική τους τιμή), για να βάλετε και εσείς σε εφαρμογή τους έντεκα απλούς κανόνες νοητικού προγραμματισμού, και να μπορείτε έτσι να τρέφεστε υγιεινά και να το απολαμβάνετε και να βλέπετε τα κιλά να φεύγουν από πάνω σας με μεγάλη ευκολία.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η επιλογή Β, στείλτε τώρα στο 99314312 ένα sms με το όνομα σας, την πόλη σας και τον τίτλο του βιβλίου για να σας στείλουμε με ταξί το πακέτο «ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ». Η τιμή του μαζί με τα έξοδα του ταξί είναι €25- .

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!