Έγραψε ιστορία η ΑΕΚ Λάρνακας

213941

Ιστορική πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για την ΑΕΚ Λάρνακας.
Η κυπριακή ομάδα, νίκησε 1-0 τη Σπαρτάκ στη Μόσχα στη ρεβάνς του 1-1 και πήρε με το… σπαθί της το εισιτήριο.

Υπέρβαση άνευ προηγουμένου για την ΑΕΚ Λάρνακας! Η κυπριακή ομάδα πήρε μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στη Μόσχα κερδίζοντας την Σπαρτάκ 1-0, χάρη σε γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 89ο λεπτό. Παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο και τη διαφορά… εκατομμυρίων που χωρίζουν τα μπάτζετ των δύο ομάδων, η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω, έπαιξε εξαιρετικά στην τακτική και ανάγκασε τους ρώσους να μείνουν πρόωρα εκτός Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν τρεις-τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησαν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να το πιστεύει όλο και περισσότερο. Η ψυχρολουσία για την Σπαρτάκ και παράλληλα η λύτρωση για την κυπριακή ομάδα ήρθε στο 89ο λεπτό, όταν ο Τισκόφσκι με εξαιρετικό πλασέ, εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή μπαλιά του Λαρένα και έκανε το 0-1…

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΣΠΑΡΤΑΚ: Ρεμπρόφ, Ζομπνίν(Ρομούλο 68′), Εσιένκο(Μελγαρέχο 90′), Μακεέφ, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Μποτσέτι, Περνάντο, Προμς, Ζε Λουίς, Ανανίντζε(Κουσιάκοφ 46′)

ΑΕΚ: Μίνιο, Μόισοφ, Καταλά, Μουρίγιο(Χαραλαμπίδης 81′), Μπόλιεβιτς(Ακοράν 84′), Όρτιθ, Λαρένα, Τομάς, Τέτε(Εγγλέζου 87′), Τρισκόφκσι, Άλβες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάντερ Χαρκάμ (Αυστρία)

http://www.sport-fm.gr/

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!