Ταυτόχρονη Τέλεση 50 Πολιτικών Γάμων στη Λάρνακα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2

Για έκτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Πράκτορα κ. Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ,  διοργανώνουν την εκδήλωση τέλεσης μαζικών Πολιτικών Γάμων.  Το σημαντικό αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 5.30μ.μ. στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, κάτω από δρακόντεια μετρά ασφάλειας. Φέτος αναμένεται να νυμφευθούν 50 ζευγάρια, τα οποία θα συνοδεύονται από 100 περίπου καλεσμένους.

Οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα και θα κατευθυνθούν με λεωφορεία στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας.

Κατά την άφιξη των ζευγαριών στο Μεσαιωνικό Κάστρο, θα τους υποδεχθούν κορίτσια με παραδοσιακή στολή και υπό τη συνοδεία ζωντανής κυπριακής μουσικής και θα τους δοθούν ανθοδέσμες. Μετά το πέρας της τελετής θα διοργανωθεί δεξίωση και τα ζευγάρια θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.

 Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή τυγχάνει πολύ μεγάλης προβολής στο Ισραήλ, ενώ ευρεία είναι και η κάλυψη από ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό συμβάλλει ουσιαστικά στην εδραίωση της Λάρνακας, τόσο στον τομέα του τουρισμού τέλεσης Πολιτικών Γάμων όσο και στη μεγιστοποίηση της γενικότερης προβολής του προορισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Λάρνακας, ανέρχεται πρώτη παγκυπρίως στην τέλεση Πολιτικών Γάμων από το εξωτερικό, σε ποσοστό που ανέρχεται στο 32%. Σε ορισμένες μάλιστα αγορές από γειτονικές χώρες, το μερίδιο της Λάρνακας ανέρχεται μέχρι και στο 60%.

 Δημόσιες ευχαριστίες εκφράζονται στον Πολιτιστικό Όμιλο «Αράδιππος» για τη δωρεάν στήριξη που προσφέρει στην εκδήλωση αυτή.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!