Ανακοίνωση Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας

cheiropedes-ston-dimotiko-grammatea-larnakas-gia-ypotheseis-klopis

Στις δύσκολες περιόδους που διανύει ο Δήμος Λάρνακας, με τα σκάνδαλα και τις συλλήψεις (Δημάρχου κ. Λουρουτζιάτη, Δημοτικού Γραμματέα κ. Εμπεδοκλή) να ταλανίζουν την πόλη, το Δημοτικό Συμβούλιο δημοσίευσε χθες μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λάρνακας την πιο κάτω ανακοίνωση:

Αρμοδίως ανακοινώνεται ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας και όλες οι Δημοτικές Υπηρεσίες στηρίζουν τις ενέργειες του Δημαρχεύοντα κ. Πέτρου Χριστοδούλου και βρίσκονται παρά το πλευρό του, με στόχο τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου Λάρνακας με μοναδικό όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης και την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας.
Όσον αφορά τις έρευνες οι οποίες διεξάγονται στο Δήμο και αφορούν υποθέσεις για παραβάσεις ή και παραβιάσεις οποιασδήποτε νομοθεσίας, το Δημοτικό Συμβούλιο τάσσεται ομόφωνα υπέρ της πλήρους διαφάνειας και της όσο το δυνατό επίσπευσης των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των ερευνών.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!