Άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Επαρχίας Λάρνακας ζητά η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ

cheiropedes-ston-dimotiko-grammatea-larnakas-gia-ypotheseis-klopis

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας με επιστολή προς τον κ. Πέτρο Χριστοδούλου, Δημαρχεύοντα Λάρνακας, ζητά άμεση σύγκληση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Επαρχίας Λάρνακας, έτσι ώστε να γίνει ενημέρωση για τα πολλά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πόλη κι επαρχία Λάρνακας.
H επιστολή στάληκε στις 27 Μαϊου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Λουρουτζιάτης μετά την σύλληψη του έχει αποποιηθεί των καθηκόντων του, ενώ πρόσφατα έγινε και σύλληψη του Δημοτικού Γραμματέα κ. Εμπεδοκλή.
Κι ενώ τα σκάνδαλα και οι διάφορες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το Δημαρχείο Λάρνακας διανύει μοναδικές στιγμές και οι πολίτες παρακολουθούν απογοητευμένοι αλλά και σοκαρισμένοι.

Ελπίζουμε όπως εισακουστεί η επαρχιακή επιτροπή ΑΚΕΛ και ο κ. Χριστοδούλου, Δημαρχεύων Λάρνακας, καλέσει την Επιτροπή Ανάπτυξης για συνεδρίαση άμεσα. 

13329634_10157076194840571_1869014002_n

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!