Ναι στην σωστή ανάπτυξη!

high_2_6

Της Μαρίας Θεοδώρου
(Ιδρύτρια και μέλος της Ομάδας Πολιτών
Πολίτες Κάτοικοι Πόλης Και Επαρχίας Λάρνακας Αραδίππου Κρασά”)

Ναι στην σωστή ανάπτυξη!
Επιτέλους η πόλη μας θα αποκτήσει αυτό που της αξίζει πραγματικά. Θα φύγουν οι πετρέλαιοδεξαμενες τα υγραερια και οι υδρογονανθρακες. Να καθαρίσει ο τόπος και να πάμε μπροστά. Και από εδώ και στο εξής ας μην διωχνουν τους επενδυτές οι οποίοι τους ενδιαφέρει η τουριστική ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας και μελλοντικά όλης της ακτογραμμης που θα ελευθερωθει.

Θα ήθελα να αναφέρω για τα χημικά, ραδιερνεργα και εκρηκτικά ότι όντως υπάρχουν γραμμένα σε στοιχεία και δεν είναι απλά κουβέντες για να…. πανικοβαλουμε. Μην ξεχνάτε τις εταιρείες υποστήριξης στην β’ βιομηχανική Αραδίππου πλησίον της περιοχής Κρασα που θα εξυπηρέτουν όλη την ανατολική Μεσόγειο.
Δυστυχώς πολλοί δεν κατάλαβαν την άμεση σχέση με το λιμάνι. Δια μέσου του λιμανιού και των κεντρικών δρόμων της πόλης είναι σχεδιασμένο να μεταφέρουν όλα τα πιο πάνω.
Και για όσους δεν το πιστεύουν οι ομάδες πολιτών που αγωνιζόμαστε εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, έχουμε όλα τα έγγραφα και στοιχεία για το θέμα αυτό.
Όσο αφορά τους εργαζόμενους στο λιμάνι δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτούς. Πραγματικά. Αφού οι άδειες των εταιρειών λήγουν τον Αύγουστο του 2016 και οι άνθρωποι αυτοί εκπαιδευτηκαν στις εργασίες αυτές, δεν τους έχουν ενημερώσει αν θα μεταφερθούν στην μόνιμη βάση των εταιρειών; Τους κοροϊδεύαν ότι θα μείνουν Λάρνακα; Ας στρεψουν λοιπόν τα πυρά τους προς τους υπεύθυνους για την εργοδοτηση τους και όχι προς εμένα και όσους είμαστε ενάντια στις βιομηχανίες στο κέντρο της πόλης μας.
Είναι λυπηρο αυτό που τους έκαναν. Δεν φταίμε όμως εμείς για αυτό…..Εμάς οι σκοποί μας ήταν αγνοί και ντυμένοι με ανιδιοτέλεια. Αγωνιστήκαμε για μια καλύτερη πόλη για τα παιδιά μας, μια πόλη με υγεία, ασφάλεια και σεβασμό στο Περιβάλλον.

Ναι, χαίρομαι που θα μπορέσουμε να σχεδιασουμε ένα καλύτερo μέλλον για την Λάρνακα. Μια παραθαλασσια και ιστορική πόλη που της αξίζουν τόσα περισσότερα από αυτά που την κρατούν πίσω τόσα χρόνια.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!