Σαν διάττοντας αστέρας….

6534756

Xάθηκε ένας νέος άνθρωπος. Τραγουδιστής, γνωστός, διάσημος.
Είτε μας άρεσε ως τραγουδιστής, είτε όχι, είτε τον “κουτσομπολεύαμε” για την “γκόμενα απ’ τα κατεχόμενα” είτε όχι, η είδηση είναι τραγική και έχει λυπήσει κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο.
Άλλους τους λύπησε αρκετά, άλλους περισσότερο…..
“Εφάαμε τον άνθρωπο με τις κατζίες μας“, “ασύλληπτη η τραγωδία”….Κάποιοι (πολιτικοί) έτρεξαν να το εκμεταλλευτούν με φωτογραφίες στο
Twitter από εκκλησίες (!) και “αποχαιρετηστήρια λόγια” στον τραγουδιστή…..
Τ
α χαζά και οι υπερβολές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν απλώς το μέγεθος του κανιβαλισμού στο οποίο μπορεί να φτάσει η τεχνολογία και δη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποια sites.

Ο Παντελής Παντελίδης χάθηκε, σαν διάττοντας αστέρας. Και είναι λυπηρό, είναι τραγικό, που χάθηκε ένας νέος άνθρωπος. Όλα τα άλλα είναι περιττά, όταν ο πόνος για τους δικούς του ανθρώπους, και όχι μόνο, είναι μαρτύριο.

————————————————————————————————

Ο Παντελής Παντελίδης (Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 1983 – 18 Φεβρουαρίου 2016) ήταν Έλληνας τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέ Ιωνία Αττικής. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος, έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε με την οικογένειά του ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία

Μουσική Καριέρα
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλοΑλκοολικές οι νύχτες που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδιΔεν ταιριάζετε σου λέω, ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια ΣυνοδεύομαιΠάμε στοίχημα θα ξαναρθείς,Παραμυθιάζομαι και Λιώμα σε γκρεμό που γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της, Αθηνά. Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα.

Βραβεύσεις
Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος ερμήνευσε τραγούδι του Δεν ταιριάζετε σου λέω μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

Θάνατος
Ο Παντελίδης σκοτώθηκε το πρωί στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οδηγούσε αυτοκίνητο που έφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες και αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Singles
Δεν ταιριάζετε σου λέω
Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς
Συνοδεύομαι
Παραμυθιάζομαι
Σε παραδέχομαι
Λιώμα σε γκρεμό
Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!