Παράκληση από μια 28χρονη….

Δεν δημοσιεύουμε παρακλήσεις για βοήθεια ασθενών, καταρχάς επειδή οι περιπτώσεις είναι πολλές και κατά δεύτερον δεν γνωρίζουμε ποιες απο αυτές τις περιπτώσεις είναι πραγματικές και ποιες όχι.
Αλλά, όταν ένας γνωστός συγγραφέας κάνει ο ίδιος παρακληση μέσα από το λογαριασμό του στο
facebook τότε είναι αλλιώς, αφού είμαστε βέβαιοι πως το πρόσωπο είναι υπαρκτό….. Η παράκληση της 28χρονης Ντένιας μας καλεί όλους, οσοι μπορούμε, να βοηθήσουμε. 

Ο Στέφανος Λίβος, συγγραφέας του βιβλίου “Το μυστικό του Λεβάντε” (Εκδόσεις Διόπτρα) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
“Την Ντένια την γνωρίζω προσωπικά μια που είμαστε και οι δύο από την Ζάκυνθο. Η Ντένια είναι 28 χρόνων και έχει διαγνωσθεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά, για την αντιμετώπιση του οποίου θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό. Αν δεν μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά, βοηθείστε τουλάχιστον να ταξιδέψει το μήνυμα της Ντένιας”.

Η Ντένια έχει γράψει στο δικό της λογαριασμό στο facebook:
Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θά μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA “

H Σελίδα την οποία ετοίμασε φίλη της Ντένιας:
https://www.gofundme.com/deniaparaschi


Help2-700x394 (1)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τραμπ, αν κερδίσει

«Δεν χρειάζεται να θέσω βέτο γιατί τώρα επαφίεται στις Πολιτείες», απάντησε, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο το 2022, βάζοντας τέλος στην ομοσπονδιακή

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου συνεχίζει για 9η χρονιά να μας προσφέρει μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο.Ένα έργο γραμμένο από τον θεατρολόγο, συγγραφέα, ηθοποιό και

error: Content is protected !!