Tο ιστορικό των προσπαθειών για βιομηχανοποίηση της πόλης και επαρχίας Λάρνακας

12549033_801639916625003_3212600952136324037_nΟι ομάδες πολιτών «Πολίτες Κάτοικοι Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, Αραδίππου Κρασά», «Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων Δρομολαξιάς Μενεού» και «Λάρνακα εν Δράσει» πραγματοποιούν συγκέντρωση ενημέρωσης των πολιτών της πόλης και ευρύτερης περιοχής της Λάρνακας σχετικά με τη σταδιακή μετατροπή της πόλης μας σε περιοχή βαριάς βιομηχανίας μέσα από σωρεία παρατυπιών, παρανομιών και παραβιάσεων νομοθεσίας, τοπικού σχεδίου και ευρωπαϊκών οδηγιών.

Στόχος της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6μ.μ. στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΗΝΩΝΑ είναι να γίνει ενημέρωση γύρω από γεγονότα και καταστάσεις, για τις μέχρι τώρα εξελίξεις και να παρουσιαστούν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ομάδες πολιτών καθώς και συζήτηση.

Θα συζητηθούν τρόποι έτσι ώστε να ανατραπεί το σχέδιο μετατροπής της πόλης και επαρχίας σε μια περιοχή βαριάς βιομηχανίας με όλες τις συνέπειες και κινδύνους που επισύρει αυτό τόσο στην υγεία μας όσο και στην ποιότητα ζωής μας.

Την εκδήλωση στηρίζουν:
-Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας
– ΠΟΕΔ
– Περιβαλλοντικό Κίνημα Λάρνακας
-Σύνδεσμος γονέων δημοτικού σχολείου Ζήνωνα
– Σύνδεσμος γονέων Β δημοτικού σχολείου Αραδίππου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!