Ημερίδα με θέμα: Εικ-Αστικές Συνομιλίες

Invitation_IkAstikes sinomilies

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο κλάδος Εικαστικών Τεχνών Μέσης Εκαπίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας, σας προσκαλούν σε ημερίδα και έκθεση με θέμα «Εικ-Αστικές Συνομιλίες» τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.30 στον Εκθεσιακό χώρο «Αποθήκες» στη Λάρνακα (81-83, οδ. Αγίου Λαζάρου).

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος ενός κοινού project μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και του Πανεπιστημίου Κύπρου που ξεκίνησε το 2014 με αφορμή ένα κοινό προβληματισμό γύρω από την αλληλένδετη υπόσταση του δημόσιου χώρου με τη δημόσια ζωή. Οι Eικ-Αστικές συνομιλίες μέσω της επικοινωνίας, συνεργασίας, ανταλλαγής σκέψεων και απόψεων μαθητών-φοιτητών, εικαστικών-αρχιτεκτόνων, δημιουργών-πολιτών, έχουν σαν στόχο να θέσουν τα θεμέλια για ένα δημιουργικό διάλογο για το ρόλο του δημόσιου χώρου και του δημόσιου εικαστικού έργου στη σύγχρονη πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εικαστικοί Ρήνος Στεφανή και Σούζαν Βάργκας Στεφανή θα δώσουν διάλεξη με τίτλο «ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: προβλήματα, προκλήσεις και δυνατότητες».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο έντιμος Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις από φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτονικής.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!